Tag dit Xplora med på påskeferie

Uanset om påsken skal tilbringes derhjemme eller i et hyggeligt sommerhus, kan det være svært at aktivere vores børn i en hel ferie når alle indendørsaktiviteter har nedlukkede, men her er lidt hjælp at hente.

Påskeæggejagt

De fleste familier har deres egne helligdagstraditioner, og mon ikke vi er mange der laver påskeæggejagt? Send børnene på påskeæggejagt, og lad dem tracke deres skridt via Xplora appen – hvem ved, måske der kunne være et påskeæg i præmie til det barn der har gået flest skridt i løbet af dagen.

børn med Xplora ur på armen

På tur på egen hånd

Når børnene keder sig og du som forælder har brug for et pusterum, så kan du trygt lade børnene udforske nærmeste legeplads eller nærmiljøet på egen hånd, da Xplora uret har indbygget GPS så du kan se hvor de befinder sig, eller du kan ringe til dem hvis det er tid til at vende snuderne hjemad.

Skattejagt

Som en ekstra sjov gimmick, kan børnene tage billeder af det de oplever på deres tur med deres Xplora ur. Så sendes de på tur og skal tage billeder af posterne undervejs. Alternativt kan de sendes ud på tur og vinder en præmie hvis de kan finde og billeddokumentere 5 ting I på forhånd har aftalt hjemmefra.

Udover dette, er det jo sjovt, at vise feriebillederne til jer forældre, deres bedsteforældre og senere til deres venner, når de skal fortælle om hvad de har oplevet i deres påskeferie. Da Xplora ikke er koblet til internettet, behøver du ikke bekymre dig om at billederne skulle havne uhensigtsmæssigt på diverse websites, men de kan stadig sendes og deles med dem man selv vælger.

GoPlay

På Xplora appen, finder du GOplay, hvor I kan konkurrere mod hinanden, lave belønningsark, og se resultaterne af skridttælleren. 

Lige nu er der påsketilbud på XPLORA X4 på til kun kr. 888 og det nye X5 til kr. 1199,– se mere her…

Vi har tidligere testet Xplora X4 og **Spoiler Alert** Vores testfamilier gav uret 5 stjerner. Læs hele testen her: Kombineret smartwatch/mobiltelefon til børn