Sugetablet og pulver, der styrker kroppens naturlige forsvar

Vidste du, at man kan forebygge infektioner i de øvre luftveje ved hjælp af en daglig sugetablet eller pulver med jordbærsmag. Det kan både voksne og børn, der er ældre end seks måneder, have glæde af.

Af Henriette Rosenthal

Nogle børn og voksne lider oftere af ondt i hals og ører, fordi deres naturlige forsvar i mundhulen typisk indeholder færre af de bakterier, som er en del af et stærkt immunforsvar. Throat & EarVärn fås som sugetabletter eller i pulverform og tilfører disse bakterier, som mundens slimhinder, der er kroppens første barriere imod bakterie- og infektionsangreb, har brug for. De gode bakterier frigives i munden, når sugetabletten eller pulveret opløses. De hæfter sig i mundhulen, breder sig og styrker den eksisterende mikroflora. Det har to familier kigget nærmere på.

Vil gerne undgå ondt i ørerne

Maria Sørensens to sønner Noah på tre og Elias på fire år, har begge problemer med ørerne, ligesom mange andre mindre børn.
Det skyldes ofte, at det eustakiske rør, der sørger for et ensartet tryk i mellemøret, er for snævert og stopper til. Derfor har begge
drenge fået lagt dræn i trommehinderne to gange for at lette trykket i øret.

– Som forældre til ørebørn føler man sig magtesløs, og man er nærmest villigt til hvad som helst for at undgå flere operationer, dræn der falder ud eller trommehinder der springer. Noah og Elias synes, at sugetabletterne smager godt, men de kommer nemt til at knase dem. Indtil nu har de ikke haft væske i ørerne, så vi krydser fingre og håber, at de slipper i for dræn i denne vinter. Jeg vil anbefale Throat & EarVärn, da de er velsmagende og derved nemme at give til børnene.

Snot og hoste

Maria Sigls søn Louie er to og et halvt år, og den lille purk har ganske tidligt bøvlet med smertefulde øreproblemer.

– Vi meldte os som testfamilie, fordi Louie ofte er snottet, hoster og har øreproblemer. Han har allerede nu fået dræn i ørene to gange.
– Louie er er vældig glad for Throat & EarVärn og spørger efter flere, når han får sin sugetablet. Jeg brækker den over og giver ham den, og så spiser han den med stor lyst. Indtil nu er det som om, pillerne har taget de værste forkølelser, hoste og øreproblemer. Han har haft en lille smule, men det har virkelig været minimalt i forhold til, hvad det plejer at være.
Jeg synes, produktet tager toppen af sygdomsforløb og symptomer, så der kun viser sig skyggen af kortvarige symptomer og at sygdommen aldrig helt blusser op, fortæller Maria.

Læs mere om Throat & EarVärn på deres hjemmeside her: www.värn.dk/medicinsk-udstyr/