Strålende, sund hud

Bevar en smuk hud gennem hele livet, med hudplejeprodukter fra Beauté Pacifique som er målrettet din hud.

Af Henriette Rosenthal

Man kan købe sig fattig i hudplejeprodukter, som derefter får lov til at samle støv på badeværelseshylden. For der er nok at vælge mellem i butikkerne, og man kan jo læse på etiketten, hvilken hudtype produkterne er lavet til. Og så alligevel ikke, for jeg har da gennem årene fået lavet mig nogle fejlkøb, og har oplevet at effekten af hudplejen udeblev. Hvis du synes, at det er på tide at gå efter hudpleje, hvis effekt er dokumenteret, skal du kigge efter Beauté Pacifique. Alle produkter fra Beauté Pacifique har dokumenteret effekt på grund af produkternes rodfæste i medicinsk forskning. Med det høje indhold af aktive stoffer og A-vitamin kommer man blandt andet aldersforandring, solskader, uren hud og andre gængse hudplejeproblemer til livs.

Hudpleje fra Beauté Pacifique med dokumenteret effekt

Beauté Pacifique - Moisturizing bodylotion

Det er, hvad de siden 1997, har ”nørdet” med hos Beauté Pacifique.
Alt det, man ikke kan se med det blotte øje – din huds struktur, tilstand og behov – afsløres, når huden analyseres i en avanceret ultralydscanner af en af Beauté pacifiques konsulenter. Herefter får du råd og vejledning i hvilke hudplejeprodukter, der er de helt rigtige for dig. Efter tre måneders brug af din skræddersyede hudpleje, tilbydes du endnu en scanning. Her vil du se de positive forandringer i din hud som følge af, at du har brugt Beauté Pacifiques hudplejeprodukter.
Det allerbedste er, at du også selv tydeligt ser hudens forandring, når du ser dig i spejlet.

Vidste du at Beauté Pacifique…

Beauté Pacifique - Moisturizing body lotion - dry skin

• effektmæssigt ligger tæt på grænsen mellem kosmetik og lægemiddel?
• også har en Clinical linje, der består af særligt stærke og effektive produkter, som er udviklet sammen med danske hudlæger?
• solserien har en høj solbeskyttelse (SPF 30), og forebygger de solskader, der skader og ælder huden for tidligt, og at der også findes en plejende aftersun lotion i serien?

Se mere på beaute-pacifique.com/dk/ eller læs vores andre anmeldelser på vores skønhedsside