Som en fisk i vandet

Lad dit barn få nye færdigheder i vand. Sommerferieaktivitet forener sjov og leg med svømmeundervisning.

Af Henriette Rosenthal

Skolesommerferien er dejlig lang – dejlig for børnene, der i ugevis kan glemme alt om lektier. Lidt mere udfordrende for de mange forældre, der typisk har tre ugers sommerferie, hvilket giver 3-4 uger, hvor børnene enten må i SFO eller klub, mens mor og far passer arbejdet. I stedet for at hænge i sofaen med næsen begravet i skærmen på iPad´en, er det meget sjovere at være sammen med en masse andre børn i en af de mange REMA 1000 AquaCamps rundt om i landet. En sommerferielejr fra kl. 9-15 fra mandag til fredag, hvor børn i alderen 7-12 år samles omkring en ”svømmepøl”. Nogle REMA 1000 AquaCamps tilbyder pasning i timerne før og efter, men spørg dig for, da dette er op til den enkelte klub.

I løbet af ugen vil børnene have det sjovt med svømmeundervisning, livredningsaktiviteter, boldlege og lære sjove men også nyttige færdigheder. Børnene deles op i hold, så alle oplever at blive løftet i deres svømmefærdigheder. De mange timer sammen udløser den heldige sidegevinst, at venskaber opstår på kryds og tværs mellem børn, der slet ikke kender hinanden, før de mødes i REMA 1000 AquaCampen.

Alle deltagere får en flot REMA 1000 AquaCamp t-shirt og en goodiebag. I pausen hygger børnene sig med saftevand og frisk frugt.

Det hele foregår ikke i vandet

På land kan dagenes aktiviteter for eksempel være en omgang hurtig fangeleg, udfordrende skattejagt, et festligt mini-OL eller førstehjælp. Alt sammen skruet sammen, så alle børnene kan få en sjov og udfordrende sommerferieoplevelse, uanset om de behersker det våde element til fingerspidserne, eller færdighederne er mere på begynderniveau. I 2018 deltog 5163 børn i en REMA 1000 AquaCamp, så hvis du vil give dit barn en sjov sommerferieuge sammen med en masse andre glade børn, kan du læse mere om REMA 1000 AquaCamp og se, hvilke svømmeklubber der står bag, på www.aquacamp.dk.


Kan dit barn svømme?
Ifølge TrygFonden viser undersøgelser, at hvert andet barn i alderen 7-14 år enten ikke kan svømme eller må betegnes som en usikker svømmer. På en REMA 1000 AquaCamp får dit barn nye færdigheder i vand og har samtidig en sjov og udviklende uge sammen med andre børn.


Kom og vær med
Dansk Svømmeunion arrangerer igen i år AquaCamps, i samarbejde med sine medlemsklubber, hvoraf REMA 1000 er hovedsponsor. REMA 1000 AquaCamps er den perfekte sommeraktivitet for vandhunde i alderen 7-12 år. Aktiviteterne foregår både til vands og til lands.