Smukke dekorationer og værtindegaver til jul

December måned byder på mange hyggelige sammenkomster og hvilken værtinde ville ikke blive glad for en smuk julebuket eller dekoration?

Af Susanna Hochheim

Orkideen Blomster og Livsstil i Greve Midtby, drives af Mobaser og Nanna, der samlet har 16 års erfaring inde for blomster og brugskunst.

Orkideen Blomster og Livsstil brugskunst

De forhandler alt hvad hjertet måtte begære af smukke dekorationer, blomster og fine hånddyppede lys, så her er du garanteret at finde de fineste gaver i denne søde juletid. Bor du lige i nærheden er du heldig, og skulle du bo lidt længere derfra, er det uden tvivl køreturen værd, at slå vejen forbi.

Orkideen Blomster & Livsstil er netop blevet renoveret og det betyder at når du træder ind i butikken, kommer du ind i den smukkeste butik inspireret af botaniske have. Her er et stort udvalg af smukke blomster, også de spiselige af slagsen til din salat eller som pynt på dine kager, et stort udvalg af alt det brugskunst, som vi jo alle altid ønsker os nyt af, spændende økologiske krydderier og lækker æblemost.

Orkideen Blomster og Livsstil, håndlavede lys

Personalet i butikken sikrer sig, at de blomster du får med hjem, holder sig friske længe og sørger for at købe nye blomster hjem hele tiden. I butikken finder du alt, lige fra dagens buketter, fine duftlys og smukke specialvarer til dit hjem. Der er ingen tvivl om at det er nøje udvalgte produkter du finder i butikken, her er intet overladt til tilfældighederne.

I julen bygger vi rede og hygger endnu mere end resten af året, og vi ønsker os jo altid nye fine ting til pynt, det finder du her i butikken. Du kan også følge butikken på deres instagram @orkideenblomster og se hvad de løbende, inspirerer deres følgere med, af smukke sager.