Slip fantasien fri

Plus-Plus er et kreativt byggelegetøj, som inspirerer til timevis af leg og sjov.

Af Henriette Rosenthal

Nu er der nyt fra Plus-Plus. Der netop har lanceret to nye serier – Plus-Plus Go og Plus-Plus Jewelry og Glitter. Det er pædagogisk legetøj, der stimulerer finmotorik, kreativitet, fokus og tålmodighed. Med legetøjet kan barnet give fantasien frie tøjler, og både børn, forældre og bedsteforældre kan tilbringe tid sammen væk fra skærmen.

Fremstillet i Danmark

Plus-Plus er fremstillet i Danmark. Plus-Plus fabrikken og hovedkvarteret bruger udelukkende grøn energi fra vindkraft. Alle produkter er fuldstændigt genanvendelige.

Plus-Plus Go

Plus-Plus Go

Plus-Plus Go, som er lavet til de 7-12-årige, er en ny serie af produkter, der gør det muligt at lege med Plus-Plus på et helt nyt niveau. Med GO lancerer Plus-Plus et hjul og en bundplade, der er kompatible med alle Plus-Plus-produkter, og som udvider oplevelsen med stabilitet og ikke mindst mobilitet. Hjulet er designet, så barnet kan bygge i alle retninger. Det er muligt at bruge legetøjet på utallige måder – præcis hvad Plus-Plus er kendt og elsket for. Serien leveres med to racerbiler, et brand- og redningssæt og et streetracesæt.

Plus-Plus Go og Plus-Plus Jewelry

Plus-Plus Glitter og jewelry

Med de nye Plus-Plus Glitter og Jewelry, som er til de 5-12-årige, kan I finde kreativiteten frem og bygge en masse forskellige fine smykker og tilbehør.

Plus-Plus Big

Barn der leger med Plus-Plus Go

Plus-Plus BIG er tilpasset yngre børn. Den er to og en halv gange så stor som en almindelig Plus-Plus og perfekt til små børn med store idéer. Legetøjet er sikkert for børn under et år og anbefales til børn over et år. Både piger, drenge og deres forældre kan gladeligt bruge deres fantasi til at skabe farverige 2D-gåder, 2D-mosaikker og 3D-kreationer. Det perfekte pædagogiske spil, der stimulerer finmotorik, kreativitet, fokus og tålmodighed.

Du kan læse mere om plus-plus legetøj på deres hjemmeside her. www.plus-plus.com/