Seje sneakers til børn

Fede farver og sko der kan komme en tur i vaskemaskinen, når de ligner noget der er løgn. Vi har bedt nogle børn om at teste smarte, vaskbare ”hurtigløbersko” fra Viking Footwear og de var vilde med dem. Det er sjovest for alle, når barnet ”kan selv” og decideret nødvendigt, når det nærmer sig skolealderen. Det handler blandt andet om at vælge sko, som barnet selv kan tage af og på, og som giver den største bevægelsesfrihed.

Af Henriette Rosenthal

Alice Vinholt er mor til Melvin på tre år og på Melanie seks år.

– Melanie synes, at hendes nye ”sneaks” er dejlige at have på, og hun er glad for, at hun kan vrikke med tæerne i dem. Jeg nåede lige at tanke, at det er en fordel, at skoene er vandtætte. I samme sekund dyppede Melvin fødderne i en stor vandpyt og det skete der intet ved. Det er en kæmpestor fordel, at skoene kan ryge en tur i vaskemaskinen, for så kan de også fungere som pæne sko til familiebesøg. Skoene er nemme at tage af og på, så det klarer Melvin som kun er tre år selv, fortæller Alice.

Kristine Bine Hansen er mor til Noah som er fem år.

– Skoene er Noahs ”førstevalg” hver dag, når han skal i børnehave. Han syntes, at de er superlækre at have på men bedst af alt, “så kan de løbe hurtigt”, siger han. Skoene sidder perfekt omkring hans fødder og så kan de tåle det omskiftelige danske vejr, siger Kristine.

Maja Sandager har to døtre, Josefine på fem og Nikoline på otte år.

– Mine pigers fødder er vist ret almindelige i bredden og her er denne sko et rigtig godt match. Jeg synes, at skoene har en god og fast hælkappe, der støtter fødderne godt og så er sålen god at stå fast på. Jeg er vild med, at hvis skoene bliver for beskidte eller lugter af varme fødder, kan de smides i vaskemaskinen på 30 grader. Elastiksnørebåndene og velcroen, gør det nemt for pigerne selv at tage skoene af og på, og sørger for, at de sidder perfekt på fødderne, siger Maja.

Kjerstine Poulsen er mor til Anders på syv år.

– Anders er helt pjattet med den flotte farve og det samme er jeg. Han var helt oppe at køre, da de nye sko matchede hans trøje, og han var sikker på at nu var han den sejeste i hele verden. Siden Anders fik sine nye, seje sko, har han ikke ville have andre
på – og selv indenfor synes han, at det er rimeligt at bruge dem og siger: ”Mor, vi kan bare lade som om, at de er futter”.
Det siger lidt om, hvor behagelige skoene er at have på, udtaler Kjerstine.

Læs mere om de dejlige sko på Viking´s hjemmeside: www.vikingfootwear.com