Salve til smertelindring

Rifter, sår og blå mærker følger med at leve og bevæge sig. De pynter ikke og nogle børn panikker næsten over en hudafskrabning. Heldigvis findes der en genvej til hurtig heling og den er endda ganske naturlig. Det er den homøopatiske Traumeel S salve.
Salven indeholder udelukkende 12 planter og to mineraler, så den er helt uskadelig og kan bruges af alle – og så virker den. To familier har prøvet salven og her kan du læse, hvad de synes om at bruge den.

Af Henriette Rosenthal

Stine Øster Pedersen

dreng med blå mærker bruger Traumeel S Salve

– Vi har to meget aktive drenge med stort D, så der er næsten dagligt nye skrammer, rødme og blå mærker, der skal kigges på. Jeg synes at Traumeel S salven er drøj i brug og meget nem at smøre ud. Jeg har brugt den på begge mine drenge. Sander som er seks år, fik den smurt på, da han fik et rigtigt slemt blåt øje og på en hudafskrabning. Han var også plaget af myggestik, og her syntes han, at salven virkede kølende og lindrende. Malthe på fem år, har fået salven på ridser, hudafskrabninger og blå mærker.

Til min overraskelse har den altså haft en positiv effekt på vores nattesøvn. Malthe er ekstremt plaget af vokseværk. Salven blev hentet frem til natten, hvor blid massage med salven gav Malthe ro, fortæller Stine.

Michelle Ahrenkilde

– Min yngste søn var for nyligt til femmåneders-undersøgelse, hvor han blev vaccineret. Han var supersej og græd ikke. Vaccinerne havde efterladt lidt rødme og en lille hård knude – især på det ene lår. Jeg smurte det morgen og aften i et par dage, og derefter forsvandt det helt. Vi holdt sommerferie i et sommerhus i Syddanmark og havde selvfølgelig pakket Traumeel S salve ned i toilettasken. Med fire friske drenge kom det hurtigt i brug. Jeremias sagde da også: “mor, det er godt, at du har det der creme med”.

baby bider i Traumeel S æske.

Salven er supernem at smøre på huden og føles mere som en lotion, sammenlignet med andre salver, jeg har prøvet, som ofte er tykke og klistrede. Mor, det gør slet ikke ondt Elijas er blevet smurt 2-3 gange om dagen på ryggen, fordi han lider af varmeknopper og eksem samt på brystet op til halsen på grund af “savleeksem” og det er næsten ikke til at se mere. Zakarias var nervøs første gang, da han skulle havde det på knæet, men da jeg endelig fik lov til at smøre det på sagde han: “mor det gør slet ikke ondt, det kilder bare”, siger Michelle.

På Jeremias har vi brugt Traumeel S salve på myggestik, da han reagerer voldsomt på de stik, han får og hæver voldsomt op. Han har haft et myggestik på hoften og på armen som begge har været hævet op, og er blevet helt røde på størrelse med en meget stor femkrone.
Der tog Traumeel S salve meget hurtig hævelsen og også rødmen. Det blev smurt på morgen og aften. Og det virker også til, at det tager noget af kløen, for han har stort set ikke kløet i dem siden, afslutter Michelle.

Du kan læse mere om Traumeel S på deres hjemmeside: www.heel.com