Salve til lidt af hvert

Længe før ruder konge var knægt, har man samlet planter og urter og brugt disse i naturmedicin og -salver. Det er da også 12 planter og to mineraler udgør indholdet i en særlig homøopatisk salve, og den bør alle have stående i badeværelsesskabet.

Af Henriette Rosenthal

Homøopatisk medicin er en meget omfattende og holistisk indgangsvinkel til sundhed og helbredelse, og er baseret på råvarer fra naturens eget skatkammer. Traumeel S salve er en homøopatisk multisalve, der kan bruges til flere forskellige formål.

Blå mærker forsvinder hurtigere

Rifter, sår og blå mærker følger med at leve og bevæge sig. De pynter ikke og nogle børn panikker næsten over en hudafskrabning. De blå mærker på huden fortager sig hurtigere, hvis du påfører salven. Den øger nemlig kredsløbet så blodansamlingen – hvilket ret beset er, hvad et blåt mærke er – forsvinder hurtigere. Det er også den egenskab, der virker godt mod muskelsmerter. Hvis du har prøvet at have myoser i skuldre og nakke, husker du sikkert også, hvor rart det er, når der kommer gang i blodomløbet, og smerterne letter.
Salven kan også bruges til af udjævningaf strækmærker, og hurtigere heling af ar og mod akne.

Røde knopper

Er du også en af dem der fjerner hår på benene og under armene ved hjælp af en skraber? Så er du måske også en af de mange, der bøvler med svinende, rifter og små røde knopper efter endt barbering?
Når man tyer til at fjerne den uønskede hårvækst, hænger det ofte sammen med et ønske om at fremstå mere delikat i bar figur, men
hvis det udløser rifter og røde knopper blegner det delikate en smule. Traumeel S salve lindrer og heler generne efter intimbarbering og det hjælper tre kvinder os med at afprøve.

Må vi præsentere:

homøopatisk salve, Traumeel s salve.

Sara Erbs, der lider af kløe og irriteret hud efter at have barberet ben. Hun skrev til os, at hun var ved at blive skør over ikke at have fundet en løsning til at undgå kløe efter end barbering.

Rie Ravnholdt Frederiksen skrev, at hun er en af dem, der har store problemer med rødt udslæt efter hun har fjernet uønsket hår.

Julie Frederikke Jensen meldte sig på banen, da hendes ben begynder at klø en dag efter barbering og det betyder, at hun ligger om natten og kløer hul. Hun har endnu ikke fundet noget der virker.

I næste udgivelse af Børn & Fritid der udkommer i februar, kan du læse om kvindernes oplevelser med Traumeel S salve i forbindelse med bl.a. hårfjerning.