Salve der lindrer smerter

Der er ingen der går gennem livet uden skrammer, rifter eller sår. Nogle lykkes det at undgå sportsskader, og det er som regel dem, der ingen sport dyrker. Aktive sportsudøvere render ind imellem ind i en skade i et eller andet omfang. Uanset hvad årsagen er, findes der en homøopatisk salve der fremmer helingen. Tre familier er netop gået i gang med at prøve Traumeel S salve. De tester salven i et par måneder, og i næste udgave af magasinet kan du læse meget mere om deres erfaringer med denne.

Af Henriette Rosenthal

Jeg har et barnebarn på tre år. Hun kommer hver dag hjem fra børnehave med rifter og hudafskrabninger. Hun er nemlig et aktivt barn, der ikke er bange for noget som helst. Hun er dog ikke glad for synet, når hun har slået sig og jeg kan afsløre, at husstandens forbrug af plastre er ganske betydeligt. Heldigvis findes der en genvej til hurtig heling og den er endda ganske naturlig. Det er den homøopatisk Traumeel S salve. Salven indeholder udelukkende 12 planter og to mineraler, så den er helt uskadelig og kan bruges af alle – og så virker den.

Hurtigere heling og farvel til muskelsmerter

Det naturlige indhold i Traumeel S Salve kan også bruges mod muskelsmerter i for eksempel ryg, nakke, skulder, knæ eller fødder. Du kan også få blå mærker på huden til at forvinde hurtigere, hvis du påfører salven. Den øger nemlig kredsløbet så blodansamlingen – hvilket ret beset er, hvad et blåt mærke er – forsvinder hurtigere.
Det er også den egenskab, der virker så godt mod muskelsmerter. Hvis du har prøvet at have myoser i skuldre og nakke, husker du sikkert også, hvor rart det er når der kommer gang i blodomløbet, og smerterne letter.

Traumeel S salve
Stine Øster er mor til to sønner, som jævnligt
kommerhjem med sår og skrammer som
følge af et aktivt liv.

Hvad er homøopati?

Den moderne homøopati tager sit udgangspunkt i grundlæggeren af Heel GmbH, dr. med. Hans-Heinrich Reckewegs ønske om at bygge bro mellem den traditionelle skolemedicin og den klassiske Homøopati. Homøopatisk medicin er en meget omfattende og holistisk indgangsvinkel til sundhed og helbredelse, der anbefaler naturlige helbredelsesmetoder til at støtte og genopbygge kroppens egen selvregulerings og selvhelbredende mekanismer. Han kunne se fordele i begge verdener og skabte den moderne Homøopati. Den uundværlig salve, der klarer det hele, burde stå i ethvert badeværelsesskab, for den er er effektiv og kan bruges til alle skrammer
i hjemmet, på arbejde og i fritiden.

I Børn & Fritids næste udgivelse kan du læse om familiernes oplevelser med Traumeel S salve.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments