400 g oksekød i strimler
½ dl østerssauce
Olie til stegning
1 agurk
¾ dl eddike
¾ dl vand
2 spsk honning
1 spsk fiskesauce, kan udlades og erstattes af salt
150 g nudler gerne fuldkorn
Sprød salat f.eks. hjertesalat, romainesalat eller frillice
Frisk koriander
Bland kødet med østerssauce og lad det trække 15 min.
Skær agurk i tynde bånd, brug ostehøvlen eller kartoffelskrælleren.
Vend agurkebåndene i en marinade af eddike, vand, honning og fiskesauce.
Lad agurkesalaten trække mindst 10 min. og hæld lagen fra.
Kog nudlerne i letsaltet vand som anvist.
Lynsteg kødet i olie 2-3 min. Steg det af 2-3 gange, hvis mængden er for stor falder temperaturen og kødet koger i stedet for at stege.
Skyl salaten og bræk bladene fra hinanden.
Fordel nudlerne i de største og flotteste blade og top med strimler samt agurkesalat.
Drys med koriander og servér straks.