Personer: 4
4 stk. rødfiskefileter
3 spsk. olivenolie til stegning
Salt og peber
Tilbehør
Olie til stegning
1 spsk. hvid balsamicoeddike
2 rødløg i ringe
2 fed hvidløg i skiver
½ pakke frisk spinat
2 pakker frisk pasta (evt. spaghetti)
Pynt
Frisk oregano
Tilberedning
Pil og snit løg og hvidløg i skiver. Sæt en gryde til at koge. Imens varmer du olie på en pande og tilsætter rødløg og hvidløg og steger dem til, de er brune. Tilsæt de skyllede spinatblade og vend dem rundt. Når spinaten er krympet ind, tilsættes hvid balsamico eddike. Tag tilbehøret af varmen. Når pastavandet koger puttes den friske pasta i gryden og koges efter anvisning på pakken i letsaltet vand. Steg fisken imens. Krydr fisken med salt og peber på begge sider og steg stykkerne på en varm pande i olien i 2 minutter på hver side. Hæld pastaen op i en sigte og vend den sammen med tilbehøret. Anret pastablandingen på 4 tallerkener og læg en rødfisk på toppen. Pynt med oregano og servér straks.