Rens sensommeren væk og forny din hud

0
58

Gør dig klar til den kolde vinter, som er hård ved huden i ansigtet. Exuviance hudplejesystem er udviklet specielt med det formål, og opfylder vores behov i disse perioder.

En lang sommer, med for meget sol, varme, salt- og klorvand, efterlader huden tør og glansløst. Det kan være en af grundene til at man måske vælger at besøge exuviance´s skønhedsklinik, for simpelthen lige at give huden et ekstra boost af fugt, vitaminer og mineraler, for at komme alle ujævnhederne i forkøbet samt forebygge tør og glansløs hud. På klinikken er pigerne klar til at hjælpe og man får lige en pause i den travle hverdag, en lille forkælelse og en god vejledning på hvordan du fortsætter derhjemme med at passe på dig selv.

Hudplejeprodukterne fra Exuviance er udviklet til moderne mennesker, som ønsker virkelige resultater, uden at det bliver for besværligt eller koster en formue. Det, som adskiller Exuviance fra andre produkter er, at det arbejder dybere i hudens lag og stimulere hudens egen cellefornyelse. Alle produkter fra Exuviance kan bruges af både mænd og kvinder, som gerne vil beholde et sundt udseende i længere tid. Exuviance er et af de mest veldokumenterede produkter på markedet