Rengøringsmopper for enhver smag

Sommeren er en skøn årstid. Det er nu, vi slår dørene op og nyder udelivet, og slæber en bunke skidt ind på gulvet, når vi render ud og ind ad døren. Selv om det gælder om at begrænse rengøringsvanviddet og bare nyde sommerlivet, er vi nødt til at svinge en moppe en gang imellem. Hvilken rengøringsmoppe der er den helt rigtige, er nok et spørgsmål om smag og behag, men her præsenterer vi tre forskellige mopper fra Vileda, og den ene er splinterny på markedet.

Af Henriette Rosenthal Muld

Easy Wring Turbo – Tråd spinmoppe

Denne er den nyeste rengøringsmoppe i Viledas store sortiment af rengøringsartikler, der gør hverdagen nemmere for os alle.

Vileda Easy Wring Turbo er et komplet ”spin moppesæt” med et nyt og unikt udvridersystem, der vrider moppen for dig med et tryk på en fodpedal. Du beskytter dine hænder og ryg, og kan rengøre dine gulve med færre anstrengelser. ”Moppehovedet” er trekantet, hvilket gør det let at komme helt ind i hjørnerne.

Du vælger selv moppepudens fugtighed, ved trykket på fodpedalen. Passer til alle hårde gulvtyper f. eks. klinker, træ- og laminatgulve.

 

1-2 Spray fladmoppe

Til den ”lille rengøring” af gulvet er en Vileda 1-2 Spray fladmoppe helt genial. Glem alt om at finde rengøringsmiddel, spand og vand frem. Det hele er samlet i moppen, og med en velfungerende sprayfunktion spredes den helt rigtige mængde rengøringsmiddel lige foran moppens bløde påmonterede microfiberklud. Med Vileda rengøringsmiddel i aluminiumsskaftet er 1-2 Spray fladmoppe altid klar til brug.

1-2 Spray fladmoppe er særligt velegnet til mindre boliger, eller til punktrengøring på de særligt udsatte gulve i hjemmet, som for eksempel køkken-, badeværelses- og entrégulvet.

 

UltraMax

Glem alt om sure gulvklude og røde, rynkede ”rengøringshænder”. Viledas UltraMax fladmoppe og tilhørende spand har et helt særligt patenteret udvridersystem, så man slipper for at dyppe hænderne i det snavsede vand. Fladmoppen er super effektiv og fjerner vanskelige pletter og genstridigt snavs med færre anstrengelser

Man skal føre moppen i ottetaller henover gulvet, for så slipper man for vaskemærker på kryds og tværs af gulvet. Microfiberpuden suger nærmest skidtet til sig og moppen glider utroligt nemt over gulvet og efterlader det næsten tørt. Moppepuden findes nu med to typer microfiber og ekstra fjedring i udvrider.

 

http://www.vileda.com/dk kan du læse mere om rengøringsartiklerne, som gør det lettere at gøre rent – og så er der bedre tid til alt det, som er sjovere end at skure og skrubbe.