Ren rutine

Vinteren er over os, og det betyder at vores hud bliver udsat for vind, vejr og frost. Dette gør at mange familier, døjer med ekstra tør hud i denne periode.

Af Susanna H. Johansen

Huden er kroppens største organ. Huden fungerer som et forsvarsværk, og beskytter mod alt fra infektioner til sol og kulde. Huden hjælper også med at holde på varmen og at slippe af med den igen, når der er behov for det. Udover det, er den også i stand til at hele sig selv.

Huden er en betydningsfuld del af vores identitet, det er vores ansigt udadtil, det billede vi præsenterer for omverdenen, derfor er det vigtigt at huske at pleje og beskytte huden, ved dagligt at tilføje fugt og beskyttelse.

Men hvad bruger man, når ens familiemedlemmer døjer med særlig sensitiv hud? Urtekram Nordic Beauty har netop lanceret en ny og lækker hudplejeserie “Find Balance” til hele familien, som er parfumefri, økologisk certificeret af Ecocert COSMOS Organic, vegansk, dansk produceret og certificeret af Allergy Certified. Indholdet er bionedbrydeligt og emballagen er plantebaseret, der er simpelthen tænkt på alt under produktionen af disse produkter. Det betyder, at alle i familien kan bruge denne hudplejeserie, også selv om man har et familiemedlem, der har særlig sensitiv hud.

"Find Balance" til hele familien

“Find Balance” hudplejeserien er til hele familien

Marie–Louise Hylleberg:
– Jeg er vild med tanken om, at hele familien kan bruge “Find Balance” serien. De er jo duftfrie og samtidig også fri for alt muligt skidt. Det er vigtigt for mig at bruge rene og gode produkter til mine børn, og konsistensen i de her produkter er simpelthen så skøn. Cremerne trænger hurtigt ind i huden og shampooen og balsammen har gjort min 4-årige datters hår så blødt.

Trine Jansen:
– Vi har fået lov at, teste Urtekram Nordic Beauty “Find Balance” fragrance free serien. Produkterne er virkelig lækre, og jeg er vild med, at de er Allergy Certified. Selv har jeg børneeksem, jeg aldrig er vokset fra, så jeg prøver virkelig at minimere chancen, for at mine børn også skal være plaget af eksem hele livet. Produkterne er nemme at bruge. De kommer ovenikøbet i plantebaseret plastemballage, som er et stort plus. Konsistensen virker fin, og vi synes at serien er rigtig fin til vores sarte hud.

"Find Balance" håndcreme

Pennie Thøgersen:
– Urtekrams “Find Balance” skønhedsplejeserie er til den familie, hvor alle gerne vil kunne bruge de samme skønne produkter. Som mor stræber man efter at købe naturlige produkter til ens børn, men man vil heller ikke gå på kompromis med kvalitet og effektivitet. Urtekrams serie indfrier begge dele, så man ikke behøver at nøjes.

Janni Frederiksen:
– Designet er enkelt men pænt. Priserne er venlige og alle kan være med her. Det er nogle rigtig gode og lækre produkter, og det er helt klart en serie, jeg ville anbefale til dem jeg kender.

Vil du vide mere om den lækre hudpleje serie? læs mere her på urtekrams hjemmeside: www.urtekrambeauty.dk