Ren og naturlig hudpleje

Tænk, hvis vi kunne iklæde os naturen og dufte af skønne blomster, få en hud, der booster af sundhed, og samtidig passe på vores natur.

Af Susanna Johansen

Mange familier i dag lever økologisk, og for Urtekram er det en hjertesag, at hjælpe familierne med at kunne købe økologiske produkter. De har bl.a. serien Tune In, som er skønhedspleje fra Urtekram, med en naturlig og behagelig duft af lavendel.

Produkterne i denne serie, indeholder fugtgivende ingredienser som Aloe Vera og glycerin, der er kombineret med beroligende pilbarkekstrakt og hyaluronsyre. Her er en serie, der hjælper med at pleje og fugte huden. Vi har bedt et par familier om at teste denne serie, her kan du læse deres anbefalinger.

“Tune in” med økologiske produkter fra urtekram

test af lavendel serien fra urtekram

Line Langøe – Vi har fået lov til at teste Urtekrams “Tune In” produkter med lavendel. Produkterne er virkeligt lækre, emballagen er af genanvendeligt plast og i en lækker lilla farve, som er virkelig flot. Hos os er det vigtigt, at al hudpleje er astma og allergivenligt. Da vi har eksem, har vi bl.a. kunne anvende sæben uden problemer. Serien er bestemt også velegnet til sensitiv hud. Udover det, er det rigtig positivt at produkterne er veganske, så er vi nemlig med til at beskytte dyrene. Duften er mild og naturlig, hvilket er lækkert om vinteren, hvor lavendel ikke blomstrer. Jeg vil helt sikkert anvende produktet igen, fortæller mor Line.

“Duften er eminent”

Camilla P. F. Greve – Jeg har fået lov at teste UrteKram Lavendel serien, og produkterne er virkeligt lækre, og duften er eminent. Den giver virkelig ro, og er absolut ikke for parfumeret. Jeg kan varmt anbefale produkterne, og så er det bare et plus, at serien også er vegansk. Min mor, prøvede også produkterne, og blev selvfølgelig også dybt forelsket i dem, fortæller hun.

urtekram produkter

Carina Pedersen – Vi har testet alt til badet, Body Scrub/Wash samt shampoo og balsam. Udover det fik vi også lov at teste bodylotion, olie til kroppen, håndsæbe og creme. Vi har været meget begejstrede og fortsætter helt klart med produkterne når de her er tomme. Serien er lækker til sensitiv hud, og så er vi helt vilde med duften. Kropsolien har jeg brugt til at give børnene lidt massage, hvor duften af lavendel har en beroligende effekt. Min datter Sara på 11, er utrolig glad for den og olien er nu blevet en fast del af vores putterutine med massage, fortæller mor Carina.

Økologisk og vegansk

Urtekram Tune In Soothing Lavender er vegansk og indeholder ingredienser med naturlig oprindelse. Hele serien er økologisk certificeret af Ecocert efter COSMOS Organic standarden og produceret i plantebaseret emballage lavet af sukkerrør.