Plaster-kassen

Uanset hvilken type sår, du har, vil et plaster altid være ideelt at bruge til at hjælpe helingen på vej. Et plaster er med til at få såret til at hele rigtigt og til at beskytte imod bakterier. Det kan faktisk også hjælpe børn med følelsen af, at skaden ikke gør så ondt mere, specielt hvis der er motiver på plastret.

Af Susanna Hochheim

Det er altid en god ide at bruge plaster, hvis I er kommet til skade, og det bløder, for ellers kan der nemt komme bakterier i såret. Det er endnu vigtigere at huske at rense såret, inden du dækker det til, så du på den måde også undgår infektioner.

Det kan være en god idé at have plaster i sin førstehjælpskasse, for så kan du altid reagere, i tilfælde af at der sker et uheld. En plasterpakke må meget gerne indeholde flere slags plastre, og helst i flere forskellige størrelser. Plastret er med til at stoppe blødninger, skærme såret og frem for alt at holde skidt og bakterier på afstand, men der findes forskellige plastre til forskellige formål.

Med Plaster Mix pakken fra 3M kan du være sikker på, at du får den mest fornuftige løsning til jeres plasterblanding i førstehjælpskassen derhjemme. Med Nexcare™ Plaster Mix får du nemlig en pakke til førstehjælp, hvor der er 20 stk. plastre i forskellige former og størrelser. På den måde er du altid forberedt, hvis uheldet er ude.

Plaster med dobbelt effekt – med humør og grin

Nexcare™ Waterproof plastre er perfekte til behandling af mindre sår som rifter, hudafskrabninger og vabler. Det bedste er, at de findes med små lyse, muntre smileys på.

Diamantformen sørger for, at der er lukket hele vejen rundt, så det forsegler mod vand, snavs og bakterier, der kan føre til infektion. Dette plaster er skabt til at være stærkt og sidde fast under livlig leg, håndvask, svømning og anden vandsport. En god plasterpakke må meget gerne indeholde:

  • Ultra Stretch Flexible Comfort plastre, som er åndbare plastre
  • Elastisk plaster, som giver komfort
  • Aqua Clear Waterproof plastre, som er et vandtæt plaster, der er designet til at blive siddende på under våde forhold, og holde vandet ude
  • Steri-Strip™ plaster , som er til at sikre, lukke og understøtte små rifter og sår.

Alle plastrene kommer i forskellige størrelser.