Pesto Italiano

4 personer

4 ciabattaboller

4 burgerbøffer

Ruccola

2 tomater

2 kugler mozzarella

Basilikumpesto

Mayonnaise (se opskrift på side 14)

Basilikumpesto

2 håndfulde basilikum

1 dl olivenolie

1 spsk pinjekerner

20 g parmesanost

1 citron

1 fed hvidløg

Salt og peber

Kom basilikum, pinjekerner, olie, hvidløg og parmesan i en blender. Blend til en ensartet masse. Smag til med salt, peber og citronsaft.

Samling af burgeren.

Lun bollerne. Steg bøfferne i en blanding af smør og olie. Steg bøfferne 4 min. på hver side. Når bøfferne er vendt første gang, læg skiver af mozzarella på stege­siden.

Smør underbollen med en pesto. Læg herpå ruccola og tomatskiver, bøf, pesto og til sidst overbollen smurt med mayonnaise.