Pasta pomodoro

(Annonce)En skøn klassiker som hele familien vil elske

Til 4 portioner

valgfri pasta

2 spsk. olivenolie

1 løg, finthakket

2 tsk. Santa Maria Garlic Paste

0,5 tsk. Santa Maria Red Hot Chili Flakes

1 knsp. Santa Maria Tellicherry Black Pepper

0,5 tsk. salt

1 dåse hakkede tomater (400 g)

2 tsk. Santa Maria Oregano Paste

parmesan ost og ruccola til servering

Sådan gør du:

Kog pastaen efter anvisning på pakken. Svits løg i olivenolie i en kasserolle på middel varme til løgene er bløde. Tilsæt Garlic Paste, Chili Flakes, salt og peber. Lad det stege nogle minutter. Tilsæt de hakkede tomater og lad det koge i ca. 15 minutter. Tilsæt Oregano Paste og bland godt.

Serveres med revet parmesanost og lidt ruccola på toppen.