På jagt efter is…

Snup familien under armen og tag på opdagelse i naturskønne omgivelser. Skatten er is til alle, der finder de gemte isskilte. Ruterne er 2-3 km og familievenlige, så kom med ud i naturen og vær med til at gå på Isjagt.

Af Henriette Rosenthal

Sommer og is i lange baner har alle dage været en god kombination. Med en mission om at bringe folk sammen og give et smil på læben, har Frisko i samarbejde med Friluftsrådet udvalgt ruter, hvor alle inviteres ud og gå. Det viser sig nemlig, at under Corona har mange af os fået øjnene op for, hvor fedt det er at være ude i naturen.

Frisko og Friluftsrådet har udvalgt stier i små og store byer i Danmark og I er hermed inviteret med til en spændende isjagt og en hyggelig dag i Danmarks dejlige natur.

Læs med her og se hvad de familier der allerede har været på isjagt fortæller:

tween på frisko isjagt

Iben Due – Vi valgte at tage på isjagt i Randers, og det var en god anledning til at komme ud i den friske luft. Min datter, Mejse, syntes at det var meget spændende, især når vi kom til et isskilt og at vi til sidst fik en is, som vi kunne nyde på vejen tilbage til bilen. Vi elsker at gå ture i naturen og se alle de vidunderlige dyr, som befinder sig der.

Anna Nielsen – Vi havde en rigtig hyggelig familietur til Mindeparken, hvor den stod på isjagt med Frisko. Børnene hyggede sig og havde en fest med at finde de opstillede figurer af is, som vi skulle scanne. Da vi havde fundet alle isene, udløste det en valgfri is fra drengene i Frisko-teltet.

Karina Jacobsen – Lærke er syv år og syntes, at det har været totalt sjovt at gå på isjagt. Vi hyggede gevaldigt og hendes storebror Mathias på 13 år siger, at der måtte gerne have været endnu flere poster – måske med nogle spørgsmål om is. Det var en virkelig hyggelig udflugt.

På isjagt i “Dronningens baghave”

Britta Klitgaard – Vi var på en lille gåtur med en dejlig afslutning – nemlig is. Vi gik en rask lille tur i de dejlige omgivelser i Mindeparken. Børnene kalder det for dronningens baghave og sikke en baghave. For enden af vores rute var der et Frisko telt, hvor belønningen af isjagten kunne nydes. Skattejagt-formen er rigtig god og Theodore og Ingrid gik selv med en smartphone og fandt posterne. De syntes begge, at det var en sjov tur.

tween klapper et får

Jeanne Nielsen – Vi havde en hyggelig tur på Sydhavnstippen i København. Det var skønt at opleve nye grønne områder, som vi ikke kendte til. På trods af at det ligger midt i byen, var det meget idyllisk med små søer og forskellige dyr og væk fra byens støj. Under turen fik vi talt om de forskellige ting vi så i naturen, hvilket Silje-Sophie på 2 år synes var fantastisk. Silje løb afsted for at finde isene. Vi havde en rigtig dejlig dag og isjagt.

Christa Zinglersen – Det er ikke altid nemt at få sin ”tween” med ud at gå tur. Men når der er skattejagt med indbygget is-præmier, så går det lidt nemmere.20 juni tog Emil og jeg til Sydhavnstippen i København, hvor Frisko havde arrangeret isjagt. Det blev en hyggelig tur, hvor vi ledte efter de store isskilte med QR-koder. Når alle isene var fundet, udløste det en valgfri is i isboden. På vejen mødte vi både nyklippede får og alpakaer og flere familier, der også var på isjagt. Lige da vi havde taget den sidste bid af isen, begyndte det at regne og vi løb hen til bussen og kom nogenlunde tørskoet hjem.

Hvad er Frisko Isjagt?

Det er en sjov aktivitet for hele familien, hvor I kan gå på jagt efter isskilte i naturen og hvor alle får en is som præmie. Kom med ud og nyd weekenden med familie og venner, aktiviteten er gratis og for alle.

Psst!…. Du kan stadig nå at komme med:

  • søndag den 29. august i Ringsted
  • lørdag den 04. september i Køge
  • lørdag den 11. september i Hørsholm
  • søndag den 12. september i Holbæk

SMS FRISKO til 1220 og få kortet direkte på din mobil. Langs ruten der er 2-3 km lang, findes tre isskilte hvor I skal scanne en QR-kode. Når i har fundet og scannet alle skilte, ender i ved Frisko-teltet, hvor i får udleveret en skøn Frisko is. Det er gratis at deltage og alle kan være med.

Tilmeld jer her: www.frisko.mgame.nu/isjagt/