Overskud, overblik og overspringshandlinger

Så kære forældre!
Nu siger jeg det højt… jeg er IKKE den perfekte mor! Jeg stræber heller ikke efter det, men jeg stræber efter at blive den bedste mor med de værdier jeg ønsker mine børn skal have!

Men mit overskud er nogle gange bare pist væk, som om det leger gemmeleg og jeg bare stadig er igang med at tælle til 100!

Min datter er startet i skole, og jeg har forsøgt at bede en bøn om at stoppe tiden, men der sker ikke rigtig noget ? med det kommer der også en masse nye informationer! Jeg glemte for eksempel at hun skulle huske sine biblioteksbøger den anden dag, følte mig som en dårlig mor! Jeg var nærmest flov… men i dag snakkede jeg med en veninde der også har en søn i min datters klasse.. hun gjorde det samme!

Vi kan ikke huske det hele, her hjemme sover min 4 årige stadig ikke igennem natten, og mit manglende overskud går ud over mit overblik (nogle der har prøvet noget lignende? Så skriv gerne til mig på insta: RUNNER_MOMMY)!

Jeg synes det værste var jeg gik og var flov, det samme gjorde min veninde, men da vi begge sagde det højt, begyndte vi at grine! Vi prioriterede hinanden i dag, fremfor opvasken, vasketøjet og støvsugeren (der hånligt har stået fremme og grinet af mig de sidste par dage)!

Jeg har brug for overspringshandlinger, det er dem der får mig ned på jorden, og lige ser det hele med større øjne!

Jeg er ikke en dårlig mor fordi jeg glemmer biblioteksbøgerne. Min datter sagde da jeg puttede hende: “Mor, jeg er ikke bange for noget, for jeg ved du passer på mig!”

Det er den største tillidserklæring jeg har fået i mit liv! Jeg vil beskytte mine børn, jeg vil lære dem at klare sig selv, lære dem at rejse sig når de (og det vil de) møder modstand og så vil jeg lære dem at man ikke altid kan have overskud og overblik, men det gør dem ikke til dårlige mennesker!

I morgen vil jeg tage tidligt fri, og så bare lave resten af dagen til overspringshandlinger med dem! ❤️

Læs Annette´s tidligere blogindlæg om dårligt selvværd her: bornogfritid.dk/daarligt-selvvaerd/

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments