Nyeste smartwatch til børn

Kender du det? At du har noget, som dit barn også ønsker sig, blot i en børnetilpasset version? Mange børn kigger langt efter forældrenes smartwatch og ønsker sig sit helt eget.

Af Henriette Rosenthal

XPLORA, er X5 PLAY

Måske kender du ovennævnte situation, eller også er dit barn et af de heldige, der allerede har stiftet bekendtskab med XPLORA. Det er nemlig svaret på barnets helt eget smartwatch med alle de funktioner, som barnet har brug for – og som du har glæde af som forælder.

XPLORA er nu lanceret i sin femte og endnu bedre udgave, X5 PLAY. Når barnet har sit smartwatch på, kan I ringe og skrive sammen, og fordi det har en indbygget GPS-tracker,
ved du altid, hvor dit barn befinder sig. XPLORA er med KidsTour rundt i Danmark henover
sommeren, her kan du opleve de splinternye X5 PLAY.

Man kan indkode telefonnumrene på de personer, som barnet skal kunne kommunikere med og desuden er uret også udstyret med en SOS-knap, som skal holdes inde i tre sek. Derefter ringer uret op til den første, som er indkodet i kontaktbogen. Hvis telefonen ikke besvares, ringer uret automatisk op til den næste i kontaktbogen, og det bliver ved med at ringe, indtil en tager telefonen.

XPLORA, er X5 PLAY smartwatch

Nem opsætning af X5 play

Opsætningen af X5 PLAY er supernem og funktionerne så ligetil, at selv små børn hurtigt fanger fidusen. Nu kan barnet tage flotte billeder eller video og sætte deres eget præg på uret ved at vælge sin egen baggrund med deres favoritter. Man tilknytter barnets X5 PLAY til en forældrestyret app, og så kan man indstille uret, så det passer præcist til hvert enkelt barn.

I tråd med tidligere udgaver af XPLORA, er X5 PLAY specielt udviklet til børn og benytter en teknologi, som er tilpasset børn. Hos teamet bag dette sidste nye skud på stammen, har de lyttet til, hvad børn har ønsket sig i denne udgave. Det var blandt andet, at designet gerne måtte være en anelse mere diskret, så også større børn synes, at det er fedt at have på. Se selv, hvor fint det er lykkes at skabe X5 PLAY, så det stadig er sprødt i sit design, men også så enkelt, at det passer til lidt større børn.

Med sit X5 PLAY er barnets første mobiltelefon let tilgængeligt for barnet, det sidder sikkert på armen og glemmes derfor ikke så let på legepladsen eller i skolen.

Vi har testet XPLORA´s smartwatch her og du kan læse hele vores test af Xplora 4 her.