Nu skal det være slut

Måske er du en af de mange tusinde danskere, der døjer med ondt i ryggen. Mange timer foran en skærm, eller for tunge løft kan give en forkert kropsholdning, og dermed ubehagelige smerter.

Af Susanna Hochheim

Ondt i ryggen rammer de fleste af os – det er nærmest blevet en folkesygdom, og det kan faktisk være ganske ubehageligt. I langt de fleste tilfælde går det heldigvis hurtigt over igen. Men har du haft ondt én gang, er chancen for at det vender tilbage ret så stor. Som regel er det ganske ufarligt at have ondt i ryggen, og meget tyder på, at det kan hjælpe at holde sig i gang og at bevæge sig.

Du kan undgå mange problemer med ryggen, hvis du er aktiv, eller bruger hjælpemidler, der støtter ryggen. Et aktivt liv kan foregå på mange forskellige måder, det gælder blot om at vælge det, du mest har lyst til – det kan være alt fra fitness til gåture, dans eller svømning.

Hvis du ønsker at bruge hjælpemidler, kan du finde holdningskorrigerende produkter, der støtter ryggen, og som helt klart kan anbefales at prøve. En bedre holdning betyder faktisk mindre belastning for ryggen. Og her kommer selen fra FUTURO™ ind i billedet, da den giver præcis den støtte, ryggen har brug for, for ikke at blive overbelastet.

En af vores testfamilier, som tidligere på året har hjulpet os med det teste selen af derhjemme, kommer her med sin klare anbefaling.

– Jeg har allerede anbefalet rygstøtten fra FUTURO™ til mange af mine nærmeste, som også gerne vil prøve den, for at se, om den også afhjælper på deres rygproblemer. Vores mening er nemlig, at rygstøtten lever op til det forventede, da man tydeligt kan mærke, at ryggen bliver rettet op, når man tager den på. Den er nem at tage på selv, da stropperne er justerbar med velcro.

– Vi er tilfredse med rygstøtten og har været rigtig glade for at vi måtte være med at teste den, udtaler Nanna Sloth, mor til to drenge på 3 år og 9 mdr.

FUTURO™ giver et let tryk på både leddet og det underliggende bløde væv, og er derved med til at give støtte.

Med FUTURO™ støtteprodukter får du den bedste komfort, pasform og kompression, du har brug for, når du har ondt.

FUTURO™ produkter har eksisteret i mere end 70 år, og har vist deres gavnlige effekt mht. at forebygge og lindre ledsmerter hos mange af
os. Dette gælder når vi f.eks døjer med smerter i ryg, knæ, arme, led og andre steder. Du kan læse meget mere på www.futuro.dk