Noget på hjerte

En lyst til at dele sin viden og erfaring gav familierådgiver Ninna Rosendahl lyst til at blogge.

Af Henriette Rosenthal

Ninna havde været coach i flere år, da hun besluttede sig for at udvide sine kompetencer og videreuddanne sig til familierådgiver. Gennem samtaler med flere af sine klienter, opdagede hun nemlig, at hun bedre kunne danne det hele billede af personen ved at inddrage familien
som helhed. Når man søger hjælp til at få klarhed over sine udfordringer, rækker det ofte videre ind i privatlivet med familien.

Som om det ikke var nok, er Ninna tæt på at afslutte sin videreuddannelse til familieterapeut. Det er nemlig sådan, at når Ninna først får færten af noget der interesserer hende, sætter hun snuden i sporet og følger det hele vejen.

At give lidt af sig selv

Da Børn & Fritid søgte bloggere, var Ninna med på idéen. Ved at skrive indlæg til Børn & Fritid blogger, får Ninna mulighed for at give sin viden og gode råd videre til en bredere målgruppe. Man behøver ikke at have brug for familierådgivning, for at drage nytte af Ninnas store
erfaring i familielivets udfordringer. Og du kan være sikker på at indlæggene på bloggen kommer lige fra hjertet.

– Jeg var spændt på at kaste mig ud i bloggeriet.

Det var nok tanken om, at det helst skulle være en succes, for jeg skriver i oprigtig interesse for at formidle mine erfaringer til læseren.
Jeg tænkte først, at det var lidt ”farligt”, hvis nu der var nogen der ikke kunne lide min facon. Men ærlig talt så giver jeg, hvad jeg har
og det er godt nok, har jeg besluttet mig for. Jeg bruger selvfølgelig også min erfaring, som jeg har ved at være mor til en snarlig teenager, og som en del af et par.

Nogle af de råd som jeg giver videre, er nogle jeg selv ville ønske, jeg havde kendt til, før jeg uddannede mig til familierådgiver. Når det så er sagt, skal jeg ikke arbejde med min egen familie, når jeg er færdig med mit arbejde. Det ville ikke være rart for nogen af os. Her er jeg først og fremmest mor og partner, fortæller Ninna.

Nye vinkler

Ninnas indlæg på bloggen kan læses af alle. Her er inspiration til at se tingene fra en anden vinkel end den sædvanlige.