Nirbana

Håndlavet dansk design

Danske Nirbana Soul er et nyt smykkedesign, som specialiserer sig i trendy, knyttede armbånd og halskæder, også kaldet macramé.

Af Dea Larsen

De er i øjeblikket i fuld gang med at indtage det europæiske marked – og dét med stor succes. Smykkedesigneren Ania Kowalska har skabt en ny spændende serie af armbånd og halskæder, der via smukt knyttede snore fastholder alle de udvalgte og håndforarbejdede smykkesten. Hvert design udtrykker personlighed. Nirbana Soul, er navnet på serien og den omfatter over 150 forskellige designs til kvinder og mænd. I designet benyttes hovedsageligt ægte materialer i kreationerne, det værende halvædelstene som Onyx, agater, forskellige bjergkrystaller, ja faktisk arbejders der med over 150 forskellige stentyper hvilket naturligvis er med til at gøre smykkerne ekstraordinære og unikke i deres udtryk. Smykkerne er fremstillet af de fineste smykkesten og materialer fra hele verden og tæller bl.a. Himalaya Krystal, Opal, Agat, Lapis, Onyz, Amatyst, Vulkan og Lava sten, Ferskvands perler, Rav, Månesten, Quartz, Koral, våben- metal, egetræ, gummi, samt sølv – og guldbelagte kugler. Alle krystaller og sten armbånd og halskæder er coatede med en micro glas protector som ud over en antibakteriel virkning også holder smykkerne pænere meget længere. Smykkerne er allergitestede og overholder de europæiske standarder for indhold af Bly, Nikkel og Cadmium. Smykkerne er helt unikt Micro coatede med et meget tyndt lag flydende glas som både øger holdbarheden, er antibakteriel og bevarer det smukke udtryk og design i mange år. Smykkeserien henvender sig til den trendy, modebeviste og individuelle livsnyder, som ønsker høj kvalitet i stilfulde smykker, men til en overkommelig pris.

Ens armbånd til mor og datter

Som alle ved, så vil vores smukke piger gerne gå i mors fodspor, derfor er der nu også en smuk ny serie til mor og datter. Nirbana Soul har netop lanceret en helt ny kollektion af mor & datter armbånd. Rigtigt flotte armbånd i størrelser der passer til mor og datter. Dette armbånd er sammensat af ægte turquise sten og flerfarvede Himalaya krystaller. De leveres i en smuk æske med plads til begge armbånd. Men der er medleveres også en lille sølvpose til pige armbåndet.

Se mere på www.nirbana.dk