Nem og uskadelig behandling mod lus

Man putter det direkte ned i hovedbunden, hvor lusene lægger deres æg og holder til. Lusemidlet, som er nødvendigt, når der endnu en gang er ubudne gæster i barnets manke. Derfor er der også god grund til at vælge en behandling mod lus med et allergicertificeret lusemiddel, man kan være helt sikker på, indeholder nul giftstoffer, parabener eller allergifremkaldende stoffer.

Af Henriette Rosenthal

De kriblende bæster kan være genstridige at slippe af med, men Hedrins produkter er yderst effektive. De er AllergyCertified-mærket og det er indholdet af oliebaseret silikone, som indkapsler lusene, så de ikke er i stand til at komme af med overskydende væske fra blodsugningen, der udrydder lus og æg. Derfor kan du trygt behandle dit barn, når der er lus på spil.

Nem alt-i-en lusebehandling

Tre familier har kigget nærmere på den nye Hedrin All in One Shampoo, som gør det endnu lettere at slippe af med lus.

Hedrin All in One Shampoo til de utålmodige børn

Den korte indvirkningstid er en effektiv behandling mod lus

Karina Nordbo Nielsen − Jeg er meget tilfreds med den korte indvirkningstid. Min datter elsker at komme i bad, men hun er ikke den store fan af at få vasket hår og at vente med lusemiddel i håret, skal hun bare ikke bede om. De fem minutter går heldigvis hurtigt, så det går hun fint med til. Hedrin All in One Shampoo er nem at fordele og skumme op efterfølgende og så svier den ikke i øjnene, skulle jeg hilse at sige. Det er næsten det største plus ifølge min datter. Jeg er bare vild med, at den virker meget effektivt.

Hedrin All in One Shampoo, virker på 5 min.

Mor til fire piger har stor erfaring med lus

Alice Vinholt − Vi har bøvlet med lus i 17 år. Alle mine fire døtre har ”været gode” til at slæbe de små blodsugende bæster med hjem. Hver gang vi har haft lus indenfor dørene, er jeg også selv blevet smittet, og jeg synes virkelig, at det er en hård kamp at slippe af med dem, fordi man er så afhængig af, at andre også behandler deres børn.

I denne omgang er det min datter Melanie på seks og mig, der har prøvet Hedrin All in One shampoo og jeg må sige at den skal have topkarakter. Den slår faktisk de øvrige Hedrin produkter, som jeg kender særdeles godt og også synes godt om. Shampooen er let at fordele og massere ind i hovedbund og hår.

Håret er enormt blødt efter behandlingen og man kan ikke se, det har været behandlet med lusemiddel, hvilket jeg synes, at man plejer. Det er et kæmpe plus, at man ikke er nødt til at vaske håret flere gange, før det ser normalt ud igen. Efter produktet har siddet i fem minutter i tørt hår, skal det skummes op og skylles ud og håret ser bare rent og lækkert ud med det samme. Det er virkelig en effektiv behandling mod lus. Vi har alle langt og tykt hår, og det er dejligt at flasken indeholder nok til flere behandlinger.

Far til to langhårede piger

Hedrin All in One Shampoo produkter

Rasmus Wrobel − Der er ofte lus på børnenes skole og selvom jeg holder dem hjemme og får bugt med lusene, oplever vi, at de spredes igen og igen, fordi det ikke er alle forældrene, der er opmærksomme på at behandle deres børn. Det betyder, at problemet gentager sig og hver gang står jeg med to langhårede piger, der skal have en lusekur.

Hedrin All in One var godt nok nem i brug. Fem minutter i tørt hår og håret så slet ikke fedtet ud efter brug, som det ellers plejer med andre lusemidler, som vi har prøvet og der var heller ikke nogen fæl lugt af kemikalier. Vi kommer til at fortsætte med at bruge den, når pigerne kommer hjem med lus, for lettere bliver det ikke og sikke meget tid vi kan spare, når man står der kl. 20 på en hverdag og pludselig skal i gang med lusebehandling.

Læs mere om Hedrin her på deres hjemmeside: www.hedrin.dk