Nem hverdagsmad

Vi har forkælet to familier med lækre måltidskasser, der gør hverdagen nemmere.

Af Henriette Rosenthal

Det er Kokkens Hverdagsmad der, med deres lækre måltidskasser, giver familier en lettere hverdag – og det er rent faktisk kokke, der forbereder lækre måltider, så de er lige til at gå til. Maden er i vid udstrækning tilberedt, når den pakkes i kassen. Det betyder, at der pludselig frigives tid og overskud til, at børnene kan komme med i køkkenet og hjælpe til med at lave maden, de selv skal være med til at spise ved middagsbordet.

Nem aftensmad, sund balance måltidskasse, nem hverdagsmad

Hver uge sammensætter de dygtige kokke en ny menu. Du behøver ikke at være hjemme, når kassen med måltiderne leveres. Man aftaler blot et sted, hvor chaufføren stiller kassen, og så kan fødevarerne holde sig nedkølet til kl 20, hvor de senest skal sætte i køleskabet.
Smag og behag er jo forskellig, derfor er der ikke ret meget, som ikke kan lade sig gøre, når man bestiller sin ugekasse. Man kan udskifte retter i menuen, så man er sikker på, at alle omkring bordet kan lide dagens ret.

Du kan vælge hvor mange kuverter I kan spise, fuldstændig som det passer ind i jeres familiemønster. Det er en stor fordel, fordi mange familier er forskellige i antallet omkring middagsbordet fra uge til uge. Det er de fordi nogle børn bor skiftevis hos mor og far, eller de fordi de voksne i familien har skiftende arbejdstider med aften- eller natarbejde. Det er også helt op til jer, om I vil modtage en måltidskasse hver uge, hver anden eller hver tredje uge.

Maria bor i Vejle sammen med sin mand og to børn, Alexia på seks og Lucas på otte år. De har fornøjet sig med en hverdags-måltidskasse.

– Herhjemme er vi stadige høje over måltidskassen fra Kokkens Hverdagsmad, som vi har været heldige at prøve i samarbejde med Børn & Fritid. Det er et skønt syn der møder en, når kasserne leveres lige til døren.
Nøj, det er så nemt, og vi nyder den ekstra tid, vi får sammen med børnene. Og at det så også smager skønt, er bare en ekstra bonus.

kokkens hverdagsmad, Koteletter i fad

I måltidskassen fra Kokkens Hverdagsmad er der retter for hele familien. Herhjemme har vi en tendens til at lave de samme ti retter – men i denne uge har vi fået en masse, vi normalt ikke ville lave. Jeg var måske lidt skeptisk a la “Vil børnene kunne lide det?” Men de har spist det med stort velbehag. Der har været masser af grønt, og det er nemt at få maden på bordet. Vi var allerede fans inde vi smagte maden. Det er fantastisk de dage, hvor ungerne går til dans om eftermiddagen, og der er mindre tid til at lave mad. Med denne løsning får vi alligevel dejlig mad de dage.

Vi fik lov til at smage saftige kyllingespyd med stegte nudler og sursød sauce, koteletter i fad med cremet baconsauce, oksekødsragout med kartoffellåg og let krydret Gyros af dansk svinekød med hvidløgsdressing, fortæller Maria.

Rie Ravnholdt bor i Køge sammen med sin mand og to børn, Ida på syv og Viktor på ti år.

Familien har smagt de lækre retter fra Sund-Balance kassen.
– Vi har nydt at få lov til at smage Kokkens Hverdagsmad i denne uge. En total yndlings-opgave, da jeg slipper i fire dage for, at skulle finde på dagens menu samt handle ind. Vi har fået kassen Sund Balance, så det bliver også en test for min mand og børn – de er ikke super gode til at spise grøntsager. Så det var spændende, hvad de ville sige til det hele.

En dag stod menuen på indisk tandoori kylling, glaskålsris og bagte grønne bønner. Det var super nemt at få lavet og smagte rigtige lækkert. Glaskålsris var ikke et hit hos Ida og Viktor – men de var super glade for de ovnbagte bønner, så det skal vi helt sikkert lave igen. Ih, hvor har det været skønt, at have nem mad klar i køleskabet, når det har været en travl eftermiddag med håndboldtræning, legeaftale og møde. Og må sige det tager kun 20 min at gøre madden fra Kokkens Hverdagsmad klar. En af dagene spiste vi quinoa-frikadeller med rødbedetzatziki, bagte gulerødder samt blomkålssalat. Rigtig lækker mad, siger Rie.
Se mere på www.kokkenshverdagsmad.dk

En nemmere hverdag

Hvad med at gøre hverdagene lidt lettere, ved at få lækre måltider leveret helt til døren, og derved undgå stress og jag omkring middagstid. På ca. 20 minutter kan du have middagen klar, og det er noget der virkelig betyder noget i en børnefamilie, hvor ulvetimen i stedet for at være fyldt med bøvl og brok forvandles til en hyggelig stund, hvor i sammen med børnene får stablet et lækkert måltid på benene i en fart.

Fleksibel hverdag

Fleksible løsninger der er tilpasset til, hvor mange der sidder med omkring spisebordet fra dag til dag. Hos Kokkens Hverdagsmad ved man godt, at ikke alle hverdage er ens – tværtimod – for mange familier lever et aktivt liv med fritidsinteresser, der strækker sig over forskellige dage i ugen. Derfor kan man bestille sine måltidskasser til at passe til lige netop det antal, der er hjemme i hver af ugens dage.