Det skal du bruge (4 pers.)
1 rulle fersk fuldkornspizzadej (280 g)
100 g stegt kyllingefilet – i tern
150 g pizzasauce
200 g friske rensede
champignon
1 mellemstor renset rød peberfrugt
100 g revet ost – 30+/18%
Tørret oregano
Salat:
1 pakke baby leafs (100 g)
½ stor agurk (ca. 200 g) – i tern
2 store tomater (ca. 250 g) – i både
2 store skrællede gulerødder (ca. 175 g) – i strimler
Dressing:
1 spsk. rapsolie
2 spsk. citronsaft eller
balsamicoeddike
evt. 1 tsk. Paprika
Sådan gør du:
Pizzadejen rulles ud efter anvisning på pakken. Smøres med pizzasauce. Kylling, champignon, peberfrugt og ost lægges på. Pizzaen bages i ovnen ved ca. 200º i 15-20 min. Strø evt. oregano på.
Baby leafs skylles og blandes med agurk, tomat og gulerødder.
Dressingen piskes sammen og hældes over salaten.
Pizzaen skæres ud i passende stykker og serveres sammen med salat.