Naturlig skønhed

Mange oplever, at der er et eller andet der irriterer øjet, når vi ser os i spejlet. Der er ingen grund til at finde sig i mundvige, som er
begyndt at hænge, så det får vennerne til at spørge, om du er sur. Bekymringsrynken mellem øjnene er også provokerende – særligt, når
du overhovedet ikke har noget at bekymre dig om. Det kan der heldigvis gøres noget ved, og resultatet er helt naturligt.

Af Henriette Rosenthal

Man skal føle sig tryg, når man lægger sig i behandlingsstolen på en klinik, der udfører skønhedsbehandlinger.
Hvis du er den forsigtige type, der overvejer at få foretaget en skønhedsbehandling, så skal du en tur til Stockholmsgade på Østerbro i København. Det er nemlig her, du finder skønhedsuniverset Klinik Camilla Rude. Her er du altid velkommen til en gratis og uforpligtende samtale med en hudlæge eller sygeplejerske, hvis du ønsker at høre om, hvad de kan gøre for dig med blandt andet botox, filler og laser. Her er ingen, der ønsker at ændre noget, som ser fint ud i forvejen. Derfor kan du være sikker på, at behandlingen resulterer i et naturligt udseende.

Hyggelige omgivelser og holistisk tilgang til skønhed

Klinikken er indrettet, så receptionen samtidig fungerer som en café med rolig musik og levende lys, hvilket skaber en afslappet atmosfære.
Her bliver mange hængende til en snak, både før og efter efter behandlingerne. Der er også indrettet et hyggeligt legehjørne, så tag du bare børnene med, når du skal friskes op.

– For mig og mine behandlere i klinikken hænger indre og ydre skønhed helt tæt sammen. Derfor er der også en særlig, varm stemning i klinikken og blandt behandlerne. Vi ser på det hele menneske, og på hvad der klæder den enkelte. Vi udfører diverse forskønnende behandlinger, men vi rådgiver også om kost og livsstil, for det hele hænger sammen, når vi taler om skønhed.
Vores mål er at hjælpe med at få det allerbedste ud af personens eget potentiale, uden at forandre udseendet fuldstændigt, fortæller Camilla, som har drevet Klinik Camilla Rude i syv år.

Healing

Da Camilla erfarede, at en af sygeplejerskerne på klinikken også er uddannet healer, aftalte de at lave nogle hyggelige healing aftener. Da klinikkens klienter opdagede det, er det nu vokset sig til, at der cirka en gang om måneden er ”åbent hus”- healing i klinikken.
– Vi kan lige så godt udnytte vores fulde potentiale og de forskellige kompetencer, vi hver især har. Vores drøm er at styrke den enkelte kundes selvfølelse og selvkærlighed, siger Camilla.

Læs mere på Klinikcamillarude.dk