Når sundhed og skønhed går hånd i hånd

Vi møder Camilla Rude, klinikejer og mor med stort M, i det indre København på hendes skønhedsklinik Klinik Camilla Rude.
Camilla har sans for indretning, skønhed og smukke ting, og det afspejler klinikken uden tvivl. Den er superflot indrettet og meget indbydende. Pigen bag disken sidder klar og tager imod alle med et stort, varmt og indbydende smil. Man føler sig næsten helt på hjemmebane, når man træder ind i klinikken.

Af Susanna Hochheim

Klinik Camilla Rude, skiltet udenfor

Klinik Camilla Rude åbnede for godt halvandet år siden i det indre København, og siden da er det kun gået fremad for den unge 34-årig iværksætter.
– Opstarten har været lidt hård, men det er den nok for alle, der starter noget op helt fra bunden, udtaler Camilla med et stort smil.
Hendes søn som lige er startet i børnehave, har været med på arbejde en del gange i opstarten, da Camilla har valgt at være både mor og selvstændig. Camilla er nemlig fuldtidsmor hver 14. dag i 14 dage ad gangen, da hendes mand er pilot.
Camillas drøm siden barnsben har været at arbejde og hjælpe andre mennesker på vej til bedre velvære. Hjælpe dem med skønhedsproblemer, hudproblemer, sundhed og et bedre velvære.

Camilla er faktisk også lidt af en økoflipper, og det må siges, at det kun er en fordel for hendes kunder, og at det helt sikkert også afspejler sig i de behandlinger, der udføres på klinikken. Her er ideologien nemlig at alt hænger sammen, både det indre og det ydre, yin og yang.
– Hvis man ønsker de flotteste resultater af sine skønhedsbehandlinger, er det lige så vigtigt, at man også husker at pleje sit indre, siger Camilla.

Her kan der være tale om indre ro, vitaminer, mineraler, væskeindtag, mindre stress og meget andet, som en vigtige faktor, der spiller ind i forhold til at få 100 % udbytte af behandlingerne.
Drikker du for eksempel ikke den mængde væske, der anbefales om dagen, så er det spild af tid at blive behandlet, for du får simpelthen ikke maksimalt udbytte af det, du betaler for, fortæller Camilla.

Stærkt team

Klinik Camilla Rude, ejer.

Pigerne på klinikken er et nøje udvalgt team. De har alle ekstra kompetencer ud over at være sygeplejersker og behandlere og det svinger lige fra kraniosakral-terapeut, kost- og ernæringsvejleder.
De føler alle, at de er en stor familie, som alle elsker sit arbejde og de ses da også efter arbejdstid.
– Dette gør, at vi kan give vores kunder den bedste service, vejledning og sikre os at kunden får det bedste resultat, efter et besøg hos os, fortæller Camilla.

Der har dog også været kunder, som de på klinikken har rådet til at gå hjem igen uden behandling. Hvor kunden for eksempel skulle drikke en del mere væske og se lidt på sin kost, inden behandlingerne kunne udføres optimalt.

Camilla fortæller, at de går meget op i, at deres kunder føler sig trygge, og går derfra med fuld tilfredshed. Det kan være grænseoverskridende i sig selv at komme ind og få lavet de her skønhedsbehandlinger. Så første skridt er, at man er tryg, når man træder ind på klinikken, dernæst at man er tryg ved sin behandler, sidst men også vigtigt, at man hos Camilla får de flotteste resultater.

Mænd er også velkomne

På klinikken oplever de, at der kommer flere mænd, end der tidligere har gjort. Det ses tydeligt på den smukke unge mor og iværksætter,
at hun er superstolt af det hun har opnået i dag sammen med pigerne.

På klinikken kan du få behandlinger med:

  • Botox
  • Filler
  • Laser
  • Permanent Vitamin Foundation
  • Micro Needling
  • JB Signatur Behandling
  • Micro Gold Botox

Læs mere om Klinik Camilla Rude og deres behandlinger på deres hjemmeside her: klinikcamillarude.dk/