Minerallotion – der hjælper på søvnproblemer

Dårlig nattesøvn får os til at gå gennem dagen som en søvngænger. Vi er trætte, uoplagte og humøret påvirkes også nemt i den forkerte retning.

Af Henriette Rosenthal

Vi har bedt to familier om at prøve en lotion, der indeholder magnesium, som smøres på inden sengetid. Magnesiummangel er nemlig kendt for at være en medvirkende årsag til dårlige søvnmønstre. Produktet vi kigger nærmere på her, er NordicHealth Magnesium Sleep Lotion.

En træt og skeptisk mor

Magnesium Sleep Lotion, produkt

Maria er mor til Noah på to år, som er ”ørebarn” og derfor har et skidt søvnmønster.
– Noah har aldrig sovet godt om natten. En af grundene er, at han er ”ørebarn”, men selv efter ørerne er i orden, sover han utrolig dårligt. Der går som regel maksimalt en time fra putning til første opvågning, og derfra starter ”showet” med mange opvågninger. Allerede første gang jeg smurte ham med Magnesium Sleep Lotion, sov han bedre. Han vågnede stadig kort efter putningen men vågnede “kun” to gange den nat. En anden nat vågnede han først kl. 01.30 og det må kaldes en stor succes, når han ofte ville have været vågen mindst tre gange på det tidspunkt.

Magnesium Sleep Lotion, der virker til bedre nætter.

Derudover har vi bemærket, at han ofte sover rigtig godt efter den første opvågning – enkelte gange endda helt til næste morgen. Vi er derfor ikke i mål endnu med en dreng, som sover en fuld nat, da han stadig vågner minimum en gang, men med de gode resultater vi har oplevet indtil nu, er vi rigtig glade og optimistiske. Vi fortsætter med at bruge produktet, og håber han snart får den sidste ro til at sove en fuld nat.

Jeg har brugt produktet på ham lige inden sengetid. Når han er blevet puslet med ren ble og nattøjet klar, masserer jeg blidt cremen ind på begge hans ben og oppe på skuldrene og halsen. Det elsker han. Så det er blevet en del af aftenritualet inden tandbørstningen og godnathistorien.
– Ærlig talt var jeg skeptisk og tænkte lidt ”yeah right” – en creme der kan få Noah til at sove. Men som træt forældre er man klar til at gøre meget for at få sin søvn tilbage, og for at give barnet søvnen, som han har brug for. Jeg bøjer mig i støvet, og siger, den virkelig kan et eller andet, udtaler Maria.

Magnesium Sleep Lotion, til aktive dage bedre nattesøvn

Urolige nætter

Sandra Glahder er mor til Lukas på to år, som også bøvler med at sove natten igennem.
– Jeg har smurt Magnesium Sleep Lotion Junior på Lukas en halv time inden sengetid. Jeg har brugt de anbefalede fire tryk på pumpen og smurte det på overkroppen og benene. Umiddelbart er det mit indtryk at han er mere rolig i sin søvn, når jeg har smurt ham med lotionen. Han karter ikke rundt i sengen om natten, som han ellers plejer og han har ikke været vågen om natten de gange vi har brugt det indtil nu. Jeg synes Magnesium Sleep Lotion Junior har en lidt kraftig duft, men den er rigtig lækker og nem at smøre ud på huden, fortæller Sandra.

Magnesium er et livsvigtigt mineral, der indgår i en række biokemiske reaktioner i kroppen, og er det fjerde mest almindelige stof i kroppen. Det er dette mineral, som findes i en lotion til både børn og voksne, og det har vist sig at afhjælpe de urolige nætter.