Milde hårplejeprodukter

Shampoo og plejeprodukter produceret i Danmark. Hele hårserien er dermatologisk testet og fyldt med milde ingredienser. Det er Ecooking, som du måske kender som en hudplejeserie, der også i deres hårplejeprodukter bruger aktive ingredienser, der renser, fugter og beskytter. Alle produkterne er ligeledes veganske, og hvert produkt er udviklet med fokus på virkning.

Af Henriette Rosenthal

Multishampoo med lindrende og kølende effekt

Tanja scheel tester Ecookings Multishampoo

Tanja Scheel – Jeg har langt, glat hår og en irriteret hovedbund pga. atopisk eksem, bedre kendt som “børneeksem”. Ecookings Multishampoo er derfor ideel til mig, da jeg har brug for både den lindrende og kølende effekt på min altid kløende hovedbund, samtidig med at mit lange, aldrende hår bliver plejet af de øvrige, naturlige ingredienser. I vores familie går vi meget op i økologi og miljø og det er derfor naturligt ikke kun at bringe økologi ind via de madvarer, vi køber, men også inddrage økologien i vores hud- og hårpleje. Jeg er desuden vild med at duften i Ecookings produkter er diskret og naturlig, siger Tanja.

Før og efter billeder af Ecookings Multishampoo

Tina Lassen – Jeg har to piger og de er i en alder, hvor de gerne vil alt det samme som mig og det betyder også at bruge alle de samme produkter som mig. Det kan de med disse hårplejeprodukter og det gør bare livet meget lettere for mig som mor.
Ecookings Multishampoo har en kølende effekt der er skelsættende og den efterlader håret blødt og ikke tørt og stift, som andre produkter til irriteret hovedbund. Den har en dejlig frisk og mild duft. Den Plejende Shampoo er lækker og har ligeledes en dejlig, mild duft. Hårkuren er meget drøj i brug, hvilket er godt, nu hvor vi alle tre bruger den, udtaler Tina.

Drøj i brug

Ecooking produktbilleder

Nanna Sloth Bente-Hafnov – Ecookings hudplejeprodukter er i forvejen en del af min hverdagsrutine. Jeg kendte dog ikke hårprodukterne, men har ofte en årstidsbestemt tør hovedbund. Jeg har prøvet Plejende Shampoo som er god til normalt/tørt hår, Multi Shampoo med kølende effekt specielt til irriteret hovedbund samt Hårkur som plejer og blødgører håret. Multi Shampoo passer perfekt til min hovedbund i denne årstid med skiftende vejr og har allerede virket rigtigt godt – og så dufter den skønt. Den plejende shampoo dufter også virkelig godt, er blød og lækker og skummer godt op. Den plejende shampoo efterlader håret blødt, så jeg ikke engang behøver at bruge en balsam bagefter. Hårkuren skal kun sidde i håret i to til 15 minutter, og jeg bruger den til lidt ekstra pleje en gang imellem. Det betyder helt utroligt meget, at jeg ved, hvad jeg putter i håret og på kroppen. Jeg sætter meget stor pris på, at produkterne er danskproducerede og skånsomme mod miljøet, siger Nanna.

Hårserien består af en række styling produkter, der alle plejer og beskytter dit hår. Hele hårserien med shampoo, balsam og hårkur bliver forhandlet i Matas og på ecooking.dk