Mild babyhudpleje fra libero

”Hud så blød som en babynumse”. Det er et udtryk jeg ofte har brugt, men sandheden er, at selv blød babyhud kan have brug for lidt hjælp til at bevare blødheden. Da rigtig mange er meget forbeholdne i forhold til, hvad de smører på babyens hud, er her en god nyhed.

Af Henriette Rosenthal

Når du hører ordet Libero, tænker du sikkert lige som jeg på bleer. Det er ikke så underligt, for det er mere end 50 år siden de første Libero bleer blev lanceret. Og kvaliteten behøver vi nærmest ikke at tale om, for den kender du, hvis du har brugt Libero bleer til dit barn. Den er ikke bare god, den er i top. Den gode nyhed er, at Libero også laver babyhudpleje produkter, der indeholder nordisk rapsolie, der er rig på naturlig e-vitamin og sukkerroer og absolut ingen skadelige stoffer eller parfume. To mødre har prøvet babyhudpleje produkterne, og her kan du læse, hvad de synes om dem.

Nanna Sloth Bente-Hafnov er mor til Loke på 10 måneder.

Loke elsker at komme i både i brusebad og badekar. I badekarret er det er dejligt at hygge og fjolle med en masse skum.

Nanna føler sig meget heldig, sådan at blive udvalgt til at teste de lækre babyhudpleje produkter fra libero. – Jeg var spændt på, hvilke produkter vi fik tilsendt. Som en dejlig overraskelse viste det sig, at vi skulle prøve Mats som er engangsunderlag, Wet wipes Bags som er bleposer, Lotion til at bruge efter badet, Bubble Bath, Shampoo, Babywash, Hand & Face Wipes der er vådservietter, som er helt geniale til aftørring af hænder og mule efter måltiderne.

Jeg synes, at produkterne virker rigtig gode. Vi har normalt ikke brugt vådservietter ved bleskift, da jeg var bange for at de kan give rød numse, men det har vi ikke overhovedet ikke oplevet med Wet Wipes. Engangsunderlagene er virkelig fine. Jeg er vild med mønstret – normalt er de hvide og kedelige. Bubble Bath fungerer utrolig godt til badekar, hvis man ønsker skumbad. Loke havde en fest med at plaske rundt i skummet og få det på hovedet. Hand & Face Wash servietterne, er også super gode at be-nytte efter maden. Når barnet har mad i hele ansigtet og på hænderne, fjerner servietten maden hurtigt og nemt.

Astma-Allergi og Svanemærkede produkter

Libero babyhudpleje lotion
Hvis du giver din baby babymassage, er den den Svane- og Astma og Allergi mærkede babyolie eminent at massere den lille i. Huden bliver blød som silke, og babymassage er en skøn måde at opnå en tæt kontakt med sin baby på.

Produkterne er deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Nordic og er også Svanemærkede, hvilket betyder utrolig meget for mig. Jeg ville slet ikke have sagt ja til at teste produkterne, hvis de indeholdt parfume og ikke havde de mærkninger. Børn har jo en særlig sart hud, som helst skal skånes så meget som muligt. Derfor synes jeg, at det er vigtigt at fremhæve mærkningerne af produkterne, ligesom jeg er vild med at der er så mange forskellige produkter i serien at vælge imellem.
Jeg vil tro at de fleste har den opfattelse at Libero kun laver bleer, men jeg synes at det er super fedt, at de har lavet så god en babyhudpleje serie. Den dækker vores behov for babypleje i hverdagen.

Eva Himmelstrup er mor til Luna, som er ni måneder

baby i badekar, med Libero babyhudpleje
Luna er et heldigt asen, når hun kommer i bad med babysæbe, og bagefter bliver smurt ind i lotion og olie der er svanemærket, helt uden parfume og som indeholder nordisk rapsolie.

Ligesom mange mødre, er Eva også meget bevidst om, hvad hun lader Lunas sarte babyhud komme i forbindelse med.
– Jeg synes helt overordnet, at det er nogle rigtig lækre produkter, som gør deres ”arbejde” rigtig fint. Luna var pjattet med alle boblerne i badekarret, og nød at plaske rundt. Bagefter smurte jeg hende ind i lotion, som var nem at smøre ud, og den gjorde hendes hud rigtig blød og fin. Luna fik også lidt zinksalve på numsen, som nemt bliver rød, for hun er ved at få tænder.

Allerede dagen efter var hendes hud helt fin igen. For mig betyder det meget, at jeg kan være sikker på, at produkterne er rene og ikke indeholder en masse kemi. Jeg synes at det er vigtigt, at vi sørger for at beskytte vores børn så meget som muligt mod en masse kemikalier. Derfor er jeg vild med, at produkterne er er Svanemærkede og helt uden parfume, siger Eva.

Er du nysgerrig efter at høre hvad vi mener om liberos andre produkter? Læs vores test af libero touch bleer her.