Magiske lysfestivaler for hele familien

Lumagica afviklede for første gang deres lysfestival i vinteren 2020. “Lumagica – Enchanted Winter Forest” blev afholdt i Ringsted Lystanlæg og havde fornøjelsen af at glæde og overraske mere end 55.000 glade gæster.

De gentager succesen i år, og har nu planlagt endnu flere lysfestivaler på forskellige lokationer i Danmark. De har netop afsluttet et i Slagelse, hvor de begejstrede deres gæster med halloween-lysfestivalen Spooky LumiNights.

Frozen Kingdom

Næste lysfestival bliver i Aabenraa til “Lumagica – Frozen Kingdom”, fra 5. november til 30. december. Her står den fem meter høje isdronning klar, til at byde gæsterne velkommen i det fortryllende vinterlandskab i de smukke omgivelser ved Brundlund Slot i Aabenraa. Det visuelle koncept, vil udspille sig på en 1,4 km. lang rute, hvor stemningsfyldt musik og lys, forenes til en magiske familieoplevelse. På ruten bliver gæsterne ført igennem unikke rum og scener, der hver især understøtter fortællingen om isdronningens magiske vinterrige.

Enchanted Winter Forest

Fra 12. november til 19. december, kan hele familien få en magisk og lysende oplevelse i Kongens Have i Odense. Her kan hele familien gå på opdagelse i den fortryllende skov, møde Danmarks største lysende dyr og se de mest fantastiske lysshow. På lysfestivalen kan man bl.a. opleve Laserstien, Kronhjortefamilien og den 5,2 meter høje elg Henry og hans søn Henry Junior, som oplyser den fortryllede vinterskov med deres 3.360 LED-lys.

lysfestival for hele familien

Christmas Wonderland

Fra 19. november til 23. december, er det i Ringsted man kan opleve det smukkeste julelys i Lystanlægget. Her kan familier fra hele landet glæde sig til at opleve Slikskoven, Nordpolen, Julemandens gaveværksted og meget mere i den magiske park.

Fælles for alle lysfestivalerne er, at familien kan få en uforglemmelig fantasifuld dag med interaktive oplevelser, lyskunst, musik og lækker mad og drikke. Mere info om alle de magiske lysfestivaler kan findes på hjemmesiden www.lumagica.dk