Low carb burger

4 personer

8 Porto Bello svampe

4 bøffer

Mayonnaise

1 spsk grov sennep

Bagte tomatskiver

8 skiver god tørsaltet bacon

Salat.

Porto Bello svampe

8 Porto Bello svampe

2 kviste rosmarin

2 spsk olie

1 fed hvidløg

Rens svampene og fjern stokken. På en varm pande varmes olien op og hvidløget og rosmarinen tilsættes. Steg svampene 1-2 min. på hver side og steg dem videre i ovnen ca. 10 min. ved 170 grader.

Bagte tomatskiver

2-3 store tomater i skiver á ½ cm

3 kviste timian

2 spsk olie

Salt og peber

Læg tomatskiverne på en bageplade med bagepapir. Pensl med olie og krydr med salt, peber og timian. Bag tomaterne i 20-25 min. ved 170 grader.

Samling af burgeren.

Rør 2-3 spsk mayonnaise sammen med 1 spsk grov sennep.

Lun Porto Bello svampene, hvis de ikke er varme endnu. Steg bøfferne 4 min.på hver side i en blanding af smør og olie. Steg baconskiverne sprødt og læg dem på fedtsugende papir

Kom en smule sennepsmayonnaise på undersvampen. Læg salat, bøf, bagte tomater og bacon. Oversvampen smøres med sennepsmayonnaise før den lægges på bøfferne.