Lette termostøvler

Varme og tørre fødder er en nødvendighed i vinterhalvåret, både for vores børn, men også for os voksne. Playrox blev udviklet på baggrund af tilbagemeldinger fra forældre. For at sikre en perfekt pasform, er designet af støvlen baseret på en sneakers silhouet, hvilket betyder, at støvlen er slankere, og mærkbart lettere end sammenlignelige termostøvler.

Af Susanna Hochheim

Viking Outdoor Footwear er et brand med lange traditioner inden for fodtøj, og der ligger mange års indsamlet viden bag produktionen af sko og støvler til hele familien.

Viking stræber efter at implementere innovation på alle niveauer, da de arbejder på at tilbyde den bedste fodtøjsteknologi, uanset om det gælder sko til vuggestuen eller vandresko. Det betyder, at du får slidstærke sko og lette termostøvler som holder til lidt af hvert, og at dine fødder ikke bliver kolde, når du vælger Viking.

lette termostøvler fra viking

Den sidste nye støvle til børn er Playrox, og med den støvle er det nemt at gøre sig klar til den nye vintersæson. Børn vil elske disse ultra lette termostøvler, når de skal ud og boltre sig i naturen. Termostøvlerne har naturlige termiske egenskaber, som giver ekstra isolation, og børnenes fødder forbliver varme og tørre – også selv om temperaturen falder ned til -5 grader.

Denne støvle er ideel, når årstiderne skifter fra efterår til vinter. Støvlens ydersål har en integreret gummisål som giver et fremragende
greb og god stabilitet, så barnet sikkert kan bevæge sig på våde overfalder i disse næsten vægtløse støvler. Playrox vejer nemlig kun 193 gram, hvilket gør det nemmere for børnene at komme rundt, da støvlerne ikke føles tunge i det kolde og våde føre.

Du kan læse mere her om Viking Playrox her: www.vikingfootwear.com