Længere og sundere hår

Vores hår har brug for vitaminer og mineraler fort at vokse sig sundt og stærkt. Biotin og Zink, bidrager begge til vedligeholdelse af normalt hår, og er med til at booste hårcellernes reproduktion og vækst. Vitaminer som bl.a Biotin, Folsyre, B5, B6 & B12, er med til at vedligeholde og styrke håret indefra og ud, så vi får det smukke og velplejede hår vi alle drømmer om.

Vitaminet Biotin, der også bliver kaldt “hårets vitamin” fordi det er så effektivt til at øge hårvæksten. Du kan læse mere om biotin og dens indvirkning på kroppen her: yummihaircare.dk/blogs/news/sadan-virker-biotin-pa-dit-har

Yummi Gummi Hair Vitamins fra Yummi Haircare, er et velsmagende kosttilskud, der indeholder lige præcis disse vigtige ingredienser du har brug for til dit hår. Det anbefales at du spiser to stk. dagligt, for at få håret til at vokse en smule hurtigere blive stærkt og tykt.

Du får 60 stk. i hver bøtte, så der er til en måneds forbrug. For at opnå det fulde ønskede resultat, anbefales det at du køber til tre måneders brug af hårvitaminerne, så de får lov at virke rigtigt. Det kan være en god ide at tage før og efter billeder, så du kan sammenligne og se hvor stor en forskel du har opnået.

Se mere på www.yummihaircare.dk