Lækker lørdagsmenu

Elsker du, ligesom jeg, at have gæster? Gode venner og familie på besøg til en hyggelig middag, hvor man forkæler gæsterne med lækker mad og drikke? Lysten og viljen er der, men en gang imellem spænder travlhed ben for det hyggelige samvær. Det tager tid at planlægge menuen og efterfølgende gør indkøbene det samme.

Her kommer et tip til, hvordan du roligt kan invitere gæster til på lørdag og blot glæde dig sammen med dine gæster til en dejlig middag, hvor du nærmest ikke behøver at røre en finger.

Lørdagsmenu
Lørdagsmenu blev startet
af den gastronomiske
iværksætter Claus Frimann.

Af Henriette Rosenthal

Kokken Claus Frimann er drevet af en passion for mad og gode råvarer. Det er hans fortjeneste, at vi kan læne os tilbage, og skrue ned for stressniveauet, når vi inviterer gæster. Han har udvidet sin forretning Frimanns Gourmet, og er også manden bag Lørdagsmenu. Her er konceptet, at du senest onsdag oplyser hvor mange gæster du har inviteret på lørdag. Herefter er menuen i trygge hænder på superdedikerede, professionelle kokke, der laver mad fra bunden af årstidens friske råvarer.

Vi leverer din Lørdagsmenu til din hoveddør om
lørdagen i tidsrummet 8.30 – 15.00. Du behøver
ikke at være hjemme, når vi leverer.

Hvorfor vælge Lørdagsmenu?

Du skal vælge at forkæle dine gæster med en middag fra Lørdagsmenu, fordi det er nemt. I får lækker, tilberedt og hjemmelavet mad fra friske råvarer – altid i rigelige mængder, og der er fleksibel levering lige til døren. Middagen bliver leveret i ovnfast emballage klar til ovnen,
og er pakket i særligt fremstillede termokasser, så maden altid bevarer den rigtige temperatur. Det eneste du skal gøre at varme og anrette. Menuen skifter hver måned. Men bedst af alt er, at det oveni købet er til meget fornuftige priser.

Gå på restaurant hjemme

Idéen med Lørdagsmenu.dk er, at det skal være
nemt at bestille lækkermad, når du får gæster. vi
gør arbejdet for dig.

I en småbørnsfamilie, kan det være lidt af en udfordring at få set vennerne. Hverdagen ”spiser ” både tid og kræfter, og så kan man ikke rigtig overskue at invitere til middag. Måske kunne man mødes på en restaurant? Ja, det kan man, og når børnene har spist, er der ikke meget fred til at sludre ”voksensnak”, for børnene kommer hurtigt til at kede sig. Når I lader Lørdagsmenu stå for middagen, kan I gå på
restaurant hjemme hos jer selv. Hvis du er en snydepels, og ikke fortæller at den ”hjemmelavede” mad er kreeret af Lørdagsmenu, vil ingen gætte, at du ikke har stået i køkkenet hele dagen. Det ville dog være lidt ærgerligt, for hvorfor ikke bringe det glade budskab videre til vennerne? Måske er du endda så heldig selv at blive geninviteret og blive forkælet retur.

Hvis du gerne vil vide mere om lørdagsmenu, kan du finde deres hjemmeside her: www.lordagsmenu.dk/