Det skal du bruge (4 pers.)
Tomatlasagne:
4 store skrællede løg (ca. 350 g) – i små tern
1 fed hvidløg – finthakket
½ tsk. tørret timian
2 tsk. olivenolie
6 rensede stilke bladselleri
(ca. 200 g) – i skiver
1 dåse hakkede tomater
1 tsk. fint salt
¼ tsk. peber
200 g fuldkornslasagneplader
2 store tomater
(ca. 250 g) – i skiver
100 g revet ost – Danbo 30+/18%
1 tsk. olie til smøring af fad
Kylling:
350 g SMAGFULD®
kyllingeinderfileter
1 tsk. olivenolie
1 tsk. fint salt
Peber
4 træspyd
Salat:
1 stort renset salathoved (ca. 250 g)
2 spsk. citronsaft eller
Balsamicoeddike
Sådan gør du:
Sauter løg, hvidløg og timian i olie i en gryde ved jævn varme i ca. 5 min. Tilsæt bladselleri sammen med flåede tomater og kog saucen i ca. 5 min. og smag til med fint salt og peber. Smør et ovnfast fad (ca. 15 x 25 cm) med olie. Læg et tyndt lag tomatsauce i bunden og herefter et lag lasagneplader. Gentag til alt er brugt op – øverste lag skal være tomatskiver og revet ost. Sæt fadet i ovnen ved ca. 175° i 25-30 min.
Pensl kyllingeinderfileterne med olie og krydr med fint salt og peber. Sæt dem på små træspyd og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og steg sammen med lasagnen.
Serveres med grøn salat dryppet med lidt citronsaft eller balsamicoeddike.