Kyllingeinderfilet i wrap med guacamole

Til 4 personer

600 g SMAGFULD kyllingeinderfilet

4 store eller 8 små Landlord Tortillawraps

2 spsk. olivenolie

2 fed hvidløg, finthakket

3 spsk. chilisauce Salat til wrap Guacamole

2 modne avocadoer 1 fed hvidløg, knust

3 spsk. cremefraiche 18 %

Salt og peber Lidt citronsaft

Tomatsalsa

4 tomater, fri for skind og kerner

1 agurk uden skræl i små tern

1 spsk. balsamico eddike

3 spsk. olivenolie (1 lille frisk chili el. tørret chili)

Salt og peber

Tilberedning

Varm en pande op med oliven olie, sauter SMAGFULD kyllingeinderfilet i ca. 5 min. til de er let gyldne. Kom hvidløg ved samt chilisauce i. Tomatsalsa Varm vand op i en gryde til at få skindet af tomaterne. Lav et kryds i bunden af hver tomat og kom dem i det kogende vand ganske kort. Tag dem op og kom dem i koldt vand, skindet trækkes af og tomaterne skæres i tern uden tomatkød. Agurken skrælles og skæres i tern. Tomater, agurker, lys balsamico, olivenolie og evt. en frisk chili i små tern blandes sammen og tomatsalsaen er klar. Guacamole Lav guacamolen ved at mose avocado med en gaffel til det har ensartet konsistens. Kom hvidløg, cremefraiche, salt, peber og citronsaft i og rør rundt. Varm tortillawrapen op enten i ovn eller pande og fordel kylling, guacamole, og salat.

Kom tomatsalsaen op i et glas og server på tallerken med wrappen.