Kvalitetsprodukter til gravide og nybagte mødre

Det kan være svært at finde de rigtige plejeprodukter til de forskellige udfordringer, som gravide og nybagte mødre støder på. Så derfor var det oplagt for Natural Birthing Company at producere en produktserie til gravide og nybagte mødre, som skal gøre rejsen og oplevelsen mod at blive mor meget mere behagelig.

I serien findes et godt udvalg af velduftende olier, afslapningssprays, bodywash, efterfødselsprodukter og meget mere. Serien er udviklet i samarbejde med jordemødre, aromaterapeuter og kemikere, så du som er gravid tilbydes de bedste kvalitetsprodukter, i en serie som kun indeholder naturlige ingredienser. Derved opnår du en super dejlig helhedsoplevelse for både krop og sind.

Fem gravide eller nybagte mødre har testet forskellige produkter fra Natural Birthing Company, og her kan du læse hvad de synes om produkterne. ­

Nadia Svendsen, er højgravid med sit tredje barn.

– De lækre produkter fra Natural Birthing Company, har været en ekstra hånd igennem de sidste måneder af graviditeten, hvor kvalmen kom tilbage. Her har jeg blandt andet brugt den lækre Bodywash Best Washes, som har været utrolig velduftende. Den har den lækreste duft af mynte, og det hjalp på kvalmen. Udover det, er min hud blevet så blød efter brug, og når alt bare spiller, så får man det automatisk bare bedre.

En anden favorit fra serien har hos mig i graviditeten været Nourish & Relieve olien. Den har jeg brugt hver aften efter mit bad på mave og bryst, hvor den er helt ideel til at lindre på den efterhånden godt udstrakte hud. Olien er også super til at massere urolige ben i, det har jeg døjet meget med den seneste måned. Hvis jeg har masseret benene inden sovetid, har det været meget lettere at falde i søvn.

Julie Johansen, er mor til en lille pige på 2 mdr.

– Jeg synes at produkterne fra Natural Birthing Company, er nemme at bruge, og jeg er specielt fan af spray produkterne, og det at man ikke skal bruge flere produkter og vaske det af imellem. Alt i alt er det nogle fine produkter. Jeg har sovet helt fantastisk de sidste to uger, og jeg mistænker at det kan være produkterne som har hjulpet mig til et bedre velvære.

Sissel Jensen, er halvvejs gravid med sit andet barn.   

best washes fra Natural Birthing Company

– Jeg har virkelig været glad for olien til min mave. Jeg har en mave som kløer, og her har olien været virkelig lækker. Fordi den ikke fedter, er det dejligt nemt at man straks kan tage tøjet på lige bagefter. Best Washes er en frisk og lækker sæbe. Den har en kølende effekt, som er rar når ens krop er på overarbejde. Den dufter dejligt frisk og er generelt lækker cremet. Sleepy Mama er jo virkelig skøn. Den dufter så godt og giver en ro i sjælen, så jeg føler, at jeg falder i en dybere søvn.

Jeg har også prøvet den på min datter og hun har også haft stor glæde af den. Det føles som om, at hun også falder i en dybere søvn og lettere. Til at starte med, havde jeg lidt min mistanke til produkterne. Men jeg er blevet meget overrasket over dem. Jeg vil helt klart fortsætte med at bruge dem og fortsat anbefale dem.

Christina Koldorf, er gravid i tredje trimester med sit tredje barn.  

– Jeg har været superglad for produkterne, de dufter godt og så virker de bare. jeg blev især overrasket over best washes, der virkelig har hjulpet meget på kvalmen, som jeg har haft en del problemer med. Jeg har allerede anbefalet produkterne til andre mødre, for de er super lækre at bruge.

Sarah Christensen, har netop født sit tredje barn.

sarah har testetprodukter fra Natural Birthing Company

– Produkterne fra Natural Birthing Company er virkelig gode som selvforkælelse. Jeg har testet dem efter fødslen og føler, at mange af produkterne hjælper mig til bedre afslapning og velvære. Produkterne har en mild duft hver især, bl.a. en utrolig god lavendel duft, som jeg virkelig synes er god, da den ikke er for fremtrædende. Relaxing Pillow Mist, må være min favorit, da jeg ikke før har prøvet et lignende produkt. Det gav mig en mere rolig søvn om natten. Jeg anbefaler helt sikkert andre at forkæle enten sig selv, eller en de kender med de fantastiske produkter.

Du kan læse mere om Natural Birthing Company her på www.smoerdigind.dk