4 koteletter
hvedemel
Salt, friskkværnet peber
1 hel agurk eller 3 skoleagurker
1 tsk flagesalt
2 dl syrnet fløde
¼ dl hakket dild
Revet citronskal fra ½ ubehandlet citron
1-2 spsk citronsaft
friskkværnet peber
1-2 stk dansk hovedsalat
Flæk agurken på langs, skrab kernerne ud med en ske og skær den i skiver.
Drys agurkeskiverne med salt og lad dem trække 5-10 min.
Skyl saltet af og dup dem tørre.
Rør syrnet fløde, dild, citronskal og citronsaft sammen og vend agurkerne i cremen. Smag til med friskkværnet peber og måske et par saltflager.
Vend koteletterne i hvedemel krydret med salt og peber.
Brun koteletterne 1 min. på hver side ved god varme og steg dem færdige ca. 3 min. på hver side ved middel varme. Servér med agurker i dildfløde og salat.