Kørekørt i en flyvende fart

Når man først har ramt alderen, hvor det er muligt at komme i gang med at erhverve sig et kørekort, kan det kun gå for langsomt. Derfor har Skaaning Trafikskole i Roskilde specialiseret sig i at hjælpe eleverne hurtigt og sikkert gennem forløbet. Det kalder de Turbo-hold.

Af Henriette Rosenthal

Kørekort på otte uger. Med en fokuseret indsats behøver det ikke at tage længere tid end otte uger at få det eftertragtede kørekort. Det gælder både til bil og motorcykel.
Det er holdningen hos Skaaning Trafikskole, hvor tre erfarne kørelærer hjælper unge, og dig der bare gerne vil have kørekortet nu, gennem teoriundervisningen, så du er sikker på at bestå første gang. Det samme er selvfølgelig også gældende for den praktiske prøve. Hvis du
bare sørger for at have styr på din lægeerklæring og førstehjælpskurset er bestået, kan du komme i gang med det samme.
Skaanings Trafikskole har mottoet: ”HOS OS LÆRER DU IKKE BARE AT BESTÅ – MEN OGSÅ AT FORSTÅ”.

God kemi er vigtig

Når man tilmelder sig, sørger kørelærerne for at lave et ”kemitjek”, for det er vigtigt at de unge elever føler sig trygge ved den kørelærer, de skal arbejde tæt sammen med i bilen. Nogle elever er meget nervøse første gang bag rattet, derfor er det en stor fordel at alle tre kørelærere har stor erfaring i at skabe en tryg og sikker stemning, når foden skal sættes på pedalen.

Det er så rart at have et kørekort. Man bliver mere uafhængig, uanset om man har en bil eller ej. Man kan jo altid låne eller leje en bil, når nødvendighed af den transportform melder sig.

Hvornår må man begynde sin køreundervisning?

Du kan starte på køreskolen, når du er 16 år og 9 måneder. Før du starter på køreskolen, skal du sikre dig, at begge dine forældre, som er indehavere af forældremyndigheden, vil give dig tilladelse til at køre bil som 17-årig. De skal nemlig skrive under på, at de giver dig lov på din ansøgning om kørekort. Du kan tidligst gå til praktisk køreprøve, når du er fyldt 17 år. Når du har bestået teori- og køreprøve, må du
køre bil med en erfaren bilist – for eksempel din mor eller far – som ledsager, indtil du er 18 år.

Derfor skal du vælge Skaanings Trafikskole:

  • Positiv stemning
  • Prisen er god
  • Engagerede kørelærere
  • Du er i centrum
  • Her er stor tålmodighed
  • Roskildes førende MC-køreskole

Få mere info på www.skaaningstrafikskole.dk