4 nakkekoteletter
2 tsk karry
Salt, friskkværnet peber
250 g græsk yoghurt
1 bundt frisk mynte
Salt, peber
1 agurk
1 melon, galia- eller honningmelon
2 forårsløg
Tilbehør: Basmati ris & naanbrød
Krydr koteletterne med karry, salt og peber.
Grill koteletterne 1 min. på hver side ved direkte varme og steg dem færdige ved indirekte varme, 16 min. i alt.
Rør yoghurt og ½ dl hakket mynte sammen, lad det trække 15 min. og smag til med salt og peber.
Skræl agurken en anelse, flæk den på langs og fjern kernerne med en ske.
Skær agurken i skiver, bland med salt og sæt dem til afdrypning i en sigte i 10 min.
Skyl saltet af, dup dem tørre og bland med melon i tern, fintsnittede forårsløg og masser af mynteblade.
Servér salaten og mynteyoghurten til kødet evt. suppleret med ris eller naanbrød.