Hvad løber du fra??

Jeg er bidt af en gal løber, jeg elsker at presse min krop ud der hvor det gør ondt. Jeg har i mange år løbet for konkurrencen, og jeg har i mange år været vred hvis der ikke var udvikling.

I dag er jeg mor. I dag ved jeg, at løb er helt nede på en 4. prioritet (børn, mand, familie, løb), jeg har det sidste lange stykke tid, på min instagram skrevet om det gode ved løbet. Det gode ved at komme afsted og bare lade tankerne flyde. Det får jeg tit mange gode reaktioner på, for som mor kan du ikke prioritere din sport højere end dine børn (sorry to say).

Men

Da jeg fortalte min far at jeg havde løbet 18 km i et tempo, der stadig for mange er hurtigt, spurgte han, klog som han er:

HVAD LØBER DU FRA??

Det har jeg funderet over, og svaret kan ændre sig for hver løbetur. Jeg kan løbe fra et skænderi med min mand (dette er en fast aftale, at bliver det for surt, så tager vi en time out hvor jeg løber, og bliver medgørlig ;))

Jeg kan også løbe fra opgaver eller kolleager der er trælse (jeg har træning til rådighed i min arbejdstid). Men jeg kan også løbe fra mine følelser…

Den lader jeg så lige stå.

For jeg løber ikke fra det hele, jeg løber faktisk for at få det enten på afstand, eller vendt på en anden måde. Jeg løber også forskellige ting, ud fra hvad jeg skal have vendt. Intervaller er rigtig gode mod vrede, og de lange ture er gode til mere komplekse problemstillinger. Jeg forklarede min far at jeg har brugt mit løb som en ven. For jeg kommer altid hjem mere fattet end da jeg tog afsted.

I disse dage har jeg fået et kæmpe savn til mit barndomsområde, Thyholm. Jeg hørte en lærer var død, og pludselig dukkede alle minderne fra min tid der op igen. Jeg har haft en barndom der, med venner, skole, oplevelser og familie. Jeg kan ikke løbe fra mine følelser, men jeg har konstruktivt valgt at løbe, for at finde en løsning på hvorfor der opstår en knude i mit bryst. Og ved i hvad…

DET HJÆLPER!!!

Læs Annettes tidligere blogindlæg her.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments