Husk kærestetiden med et romantisk ophold for to

Tiden til hinanden kan let forsvinde i en hverdag, der er fyldt med madpakker, vasketøj og lektielæsning. Når man har stiftet familie, kan man med tiden begynde at betragte hinanden mere som bedste venner end egentlige kærester. Derfor er det supervigtigt at prioritere kærestetiden, og til det formål er et romantisk ophold for to helt ideelt.

Husk kærestetiden

Der findes helt garanteret nogle gode voksne i jeres børns liv, som ville nyde at have dem på besøg for en enkelt overnatning. Og det kan give jer chancen for at stikke af en weekend. Et romantisk ophold for to har alle de ingredienser, der skal til for at pleje kærligheden. Børnene bliver passet, I kommer ud af jeres vante rammer og I får nogle nye, fælles oplevelser, der kan give anledning til andre samtaler end hverdagssnak.

En sviptur til Paris, Krakow eller Venedig lyder aldeles vidunderligt, men for mange ligger det udenfor budgettets rammer – især hvis der også skal være råd til en ferie med børnene. Heldigvis har vi skønne, danske hoteller, der er oplagte til et romantisk ophold for to. Og hvis I meget gerne vil sydpå, kan I jo besøge Danmarks Sydhavsøer – Lolland, Falster og Møn – der har masser af at byde på.

Romantisk dansk hotel med mad i topklasse

På Lollands nordkyst med udsigt til Smålandshavet og alle dets øer ligger det 4-stjernede Hotel Bandholm. På det rolige og idylliske hotel fra 1886 er der god plads til nærvær og intimitet. De tilbyder forskellige typer af ophold – fx wellnessophold, gourmetophold og golfophold. Derudover har de skræddersyet et romantisk ophold for to, der er helt perfekt til par, der trænger til at puste liv i deres kærlighedsliv.

Deres romantiske weekendophold byder fx på et lækkert værelse, mad i topklasse og uovertruffen service. Derudover har I mulighed for at nyde en parbehandling i wellnessafdelingen, få en drink i baren eller gå en romantisk tur. Foran hotellet finder I en dejlig sandstrand og havnepromenade, der leder jer ud til badeanstalten med Danmarks varmeste badevand.

Glem ikke romantikken, når I kommer hjem

Selvom et romantisk ophold for to kan være livgivende for et parforhold, der i mange år har haft mere fokus på familie end kærlighed, så opstår den allervigtigste oplevelse, når I kommer hjem igen. Her er det nemlig vigtigt at blive ved med at prioritere hinanden – og det skal ikke kun være, når I en sjælden gang imellem får børnene passet.

Her får I her tre gode råd fra psykolog Mattias Stølen Due til, hvordan I kan fortsætte med at pleje jeres parforhold, når hverdagen melder sig igen:

  1. Glæd din partner med søde SMS’er, små gaver eller overraskelser
  2. Hver mere interesseret i din partner, og stil spørgsmål uden at associere det til dig selv
  3. Hvis du bliver sur eller ked af det, så fortæl om det du savner, i stedet for at give din partner skylden