4 stk. rødspættefileter
olivenolie til smøring
1 bundt asparges
2 pakker spinat
4 stk. løg
2 fed hvidløg
2 dl fløde
1 dl hvidvin
muskatnød
Salt og peber
smør til stegning
Pynt
1 stk. citron
Tilberedning
Rødspætterne renses, smøres med lidt olivenolie og krydres med salt og peber. Læg rødspætterne på den varme grill og grill dem 2 min. på hver side. Tag dem af grillen og lad dem hvile et par minutter.
Løg og hvidløg snittes i skiver og svitses i lidt smør på en sautérpande eller en gryde. Skær bunden af de grønne asparges. Tilsæt de grønne asparges og den skyllede spinat og sautér til det ikke fylder så meget. Tilsæt hvidvin og lad den koge helt ind. Krydr med salt og peber samt lidt revet muskatnød. Tilsæt fløden og lad den koge op.
Pynt med citronbåde og server straks til den grillede rødspætte.