GRÆSENKE, HØJGRAVID OG STADIG LØBENDE

Det har været en sindssyg tid 🙂 Min mand er på kursus, og meningen var i starten han skulle komme hjem efter 3 uger, og så afsted igen, men grundet corona har dette ikke været en mulighed. Så jeg har nu været græsenke i næsten 2 måneder.

Maven vokser, og inden for 2 mdr. er jeg mor til 3!

Graviditeten har været lidt af en rutsjebane. Jeg har nyreproblemer der giver nogle stærke smerter og nyrestensanfald (Der hvis jeg selv skal sige det, er mere smertefulde end mine 2 andre fødsler). Samtidig har baby A i maven være meget mindre end forventet. Jeg har fået scanninger hver 4. uge, så vi har kunne følge hende hele vejen (grundet nyreproblematikken).

Heldigvis har hun nu indhentet en masse vægt og er på kurven igen. Mange har fejlagtigt troet at fordi jeg trænede så var det grunden til hun var for lille, men det er ikke tilfældet. Hun har et meget stærkt hjerte, og tumler dagligt rundt i maven hver dag, sandt at sige så er eneste tidspunkt jeg næsten ikke mærker hende, når jeg træner 😉 Til gengæld har jeg ikke taget ret meget på, ved sidste kontrol havde hun taget næsten 500 g på og jeg havde tabt mig 1 kg… men min læge (som er HELT fantastisk) sagde klart: Så længe hun tager på, så er vi lidt ligeglade med dig, og så rakte hun mig et stykke chokolade :O)

Min træning har jeg holdt ved, jeg løber 3-4 gange i ugen, jeg kan ikke længere løbe distancer over 10 km, men dette stoppede kun for 1,5 uge siden, så jeg har på trods af alt følt mig stærk nok. Samtidig så hjælper træningen på min krop og så gør den mig så POKKERS GLAD 😉

Der anbefales at gravide laver 30 minutters moderat motion hverdag, og det holder jeg ved. Nogle dage bliver det kun til 30 min gang, og andre dage som i går får jeg trænet over 2 timer (dog ikke i træk)
Jeg har stadig mine marchture, dog har vægten i rygsækken også ændret sig en del. Men så har jeg vægten foran på maven 😉

Så hvordan er det pt at være højgravid, alenemor og løber??

Det er egentlig okay, jeg savner min mand hver dag. Det gode ved at vi begge er soldater, er at vi kender til at være fra hinanden, og vi respekterer det, havde jeg været på job nu havde jeg haft 2 øvelser bare i marts (Så gudskelov for barsel trods alt). Jeg glæder mig over jeg stadig kan løbe, og jeg glæder mig til at føde 🙂

Læs Annette´s tidligere blogindlæg her: www.bornogfritid.dk/graviditet-vaegt-og-traening/

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments