God gammeldags sjov og ballade

Kender du Cecilie´s?

Det er stedet, hvor man har det sjovt sammen med venner og familie – eller hvor man lader firmaet ryste sammen i en vellykket firmaevent.

Her kan man give den gas på bowling- eller minigolfbanen, heppe på de vigtigste livesportskampe i fodbold, håndbold, tennis, ishockey eller mange af de andre sportsgrene vi viser i Sportsbaren, mens I udfordrer hinanden med et slag pool, bordfodbold eller airhockey.

I kommer hverken til at sulte eller tørste, for i caféen serveres lækre frisk lavede retter af den klassiske slags, og hvis man er minimum otte personer og bestiller i forvejen, kan man vælge mellem flere lækre buffeter.

Gør børnefødselsdagen til en leg

Hos Cecilie´s har de styr på, hvordan man strikker en sjov og underholdende børnefødselsdag sammen. De har to skræddersyet to børnefødselsdagspakker, som gør at du kan læne dig tilbage i sikker forvisning om, at børnene vil få en minderig dag, hvor de enten har bowlet med bowlingkugler tilpasset børne størrelse eller dystet i minigolf. Husk at forudbestille din børnefødselsdag i god tid, da fødselsdagsarrangementerne er meget populære.

Adressen er Hørkær 1, 2730 Herlev. Ring og book på 5555 5050, eller læs mere på www.cecilies.dk

(Reklame)