Giv en oplevelse i gave

Vi er mange der svarer det samme, når vi bliver spurgt om, hvad vi ønsker os, nemlig: det ved jeg faktisk ikke, overrask mig.

Af Bonnie Jensen

Alle os der har fået det svar, ved også at det er nemmere sagt end gjort. Det kan nemlig være sin sag, at overraske andre med den helt rigtige gave, specielt hvis gavemodtageren er typen, der køber det de mangler, lige så snart de opdager, at de mangler det. Men hvad med at give en sjov oplevelse i gave? Oplevelser kan man da aldrig få for mange af. Oplevelser bringer folk tættere sammen, skaber minder og bliver husket længe efter.

Sjove og mindeværdige oplevelser

Hos Truestory finder du et stort udvalg af oplevelser og events, der med garanti vil gøre lykke hos modtageren. Hvad med en tur i luftballon, bridgewalking, et skønt og afslappende spaophold, vinsmagning, massage, byvandring eller et race i gokart?

Hos Truestory samarbejder de med flere hundrede forskellige virksomheder om at tilbyde os de sjoveste og mest mindeværdige oplevelser. De forhandler konstant nye oplevelser på plads, så der skulle gerne være noget for enhver smag på deres site. Hos Truestory skræddersyer de gode tilbud på oplevelserne, sammen med udbyderne af eventet. Det betyder, at du som regel finder bedre tilbud hos Truestory på den enkelte oplevelse, end du ellers vil kunne finde online, også hos selve udbyderen. Skulle gaven ikke falde i god smag, kan den nemt byttes til en anden god oplevelse.

Urban High Roping

Måske du trænger til en dag med gutterne, hvor I får brugt lidt kræfter og får svedt lidt af julesulet af. Du behøver hverken at være daredevil eller actionman for at bevæge dig rundt i rebbanerne 50 meter over jorden. Men du kan ikke undgå at føle dig som en helt med superkræfter, når du har været igennem de forskellige baner, og du kommer med garanti hjem til familien med fornyet energi, efter en hel dag med gutterne.

Spa Dag med veninderne

Efter at have julehygget og serviceret familien i juleferien, kunne det da være skønt at trække stikket, og invitere et par veninder med på en Spa Dag i afslapningens tegn, og få snakket og grinet igennem.

Weekend get-away med din elskede

Ovenpå en lang juleferie med børn 24-7 og familiebesøg i mange dage i træk, kan vi alle godt trænge til lidt tosomhed. Hvad med at rive en dag eller to ud af kalenderen, og tag på et lækkert gourmetophold, hvor I kan nyde hinanden i de lækre omgivelser, bare jer to.

Du kan se meget mere på www.truestory.dk